reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Hej laski ;)

Aniu wszystko minie zobaczysz;)

Olcia masz rację jeśli masz się męczyć to lepiej karm butla.

Ja póki co małego karmie piersią i się ładnie najada . ;)

Piecze mnie z lewej strony ten szew I mam wrażenie jakby tam była taka dziurka jak ten brzuch trochę do góry podniose. W środę mam wizytę to mu powiem o tym.

Póki co odpukać mam dziecko grzeczne i daje odpocząć ;)

Pozdrawiamy cioteczki;*
1474048828275.jpg

[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]

Załączniki

• 1474048828275.jpg
    1474048828275.jpg
    41,3 KB · Wyświetleń: 173
No kurde Nadziejka Twój syn to jak Twój facet z buzi !!

Ej tez masz taki fałd na brzuchu? Mnie został taki , że bliznę zakrywa! Mnie też piekło z lewej a teraz już zagojone. Kiedy masz położna?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

A Ja Mam brzuch jak w 4 miesiacu ciazy [emoji38][emoji38][emoji38]ale schudłam 12kg jeszcze 8 zostało [emoji1376][emoji1376][emoji1376]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️ UR.12/09/2016 .

Ahh dziękować dziewczynki;)

Kulcia to dobrze ze podobny chociaż nie będzie się wahał czy to jego hehe ;p

Ja schudłam 14 kg. Brzuch mam tak paskudny ze szkoda gadać i jak stoję to ten brzuch mi tak zwisa i faktycznie zakrywa ta bliznę. Mam nadzieje ze to jakoś jeszcze spadnie mi ;)

A dopiero w poniedziałek jadę deklaracje podpisać żeby małego do ośrodka zapisać i od razu się z położna umowie na wizytę wiec pewnie gdzieś tez w następnym tyg .;)
W ogóle ta skóra ba brzuchu taka ciemna jakby jakąś brudna była a te rozstępy jak dotykam to okropienstwo ale dobrze ze dzieciątko jest ;)

A Twój Kulcia jak oglądam zdj to mi się znowu do Ciebie taki podobny wydaje ;)

Mały po kąpieli spał 4 godzinki a teraz kiedy mi się chce spać to on głodny i dawaj mu jeść i nie myśli zasnąć hehe no ale co poradzisz ;)

No dziewczęta pokazujcie ciotce te swoje pociechy troche;)

[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]

reklama
India po prostu bardzo dużo obowiązków mam w pracy i chyba mi się pms zaczyna bo wszyscy mnie zaczęli wkurzac byle do poniedziałku mi przeszło.
Anka hormony strasznie mieszają z nastrojem Ty w domu siedzialas jakiś czas, tak mi się wydaje a teraz ta praca i ciąża i może to wywołuje stresik i poczucie beznadziejnosci.
Nadziejka Fifi słodki jest. Buziaki od ciotki
Kulcia mi też się wydaje ze Igi do Ciebie podobny.
Marysia udanego weekendu z P i Madzia
Życiowa to sos ten ślub ?
Czarnuszka to chyba na miesiąc miodowy pojechała bo się nie odzywa i nie wiadomo czy @Przyszła czy nie ?
Zoska jak się czujesz?
Dzwoneczka dawno nie było. ..

Do góry