reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

India nic mi nie mów!! U mnie jutro zaczyna isie 33. A ja jeszcze mam tyle do zakupienia. Wczoraj pododawałam do koszyka w gemini co potrzebuje i wyszlo za 140zl :/

India a od kiedy jest ciaza donoszona??

MalaMi nigdy w zyciu nie jadłam kalmarów. W ogóle żadnych owoców morza. A kasy to tak niestety nad morzem idzie sporo...

reklama
Donoszona jest jak skonczysz 37 tydzien. Bezpiecznie mozna rodzic 3 tygodnie przed terminem i 2 po.

Adrianka [emoji173] 37 tc
TP 12.10

Ja to sie przez te wszystkie zakupy splukalam niezle, a staralam sie nie szalec[emoji14]I prawie nie mam ubranek w rozmiarze 56

Adrianka [emoji173] 37 tc
TP 12.10

Nadziejka - daj sobie jescze czas ! Ja nie mam pozmarszczanego ale mam większy od ciebie jeszcze [emoji38][emoji1376][emoji1377] mi po ciazach schudnąć pomagało tylko odrzucenie chleba i słodyczy i zaraz waga spada :-)
I pic duzo wody !

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️ 12/09/2016 godz: 2:10

Kochane pije dużo i nie jem zbytnio tak pieczywa bo nie mam czasu to zupki sobie zjadam; ) brzuch mi spada ładnie ale te rozstępy. Smaruje cały czas ale no brzydko to tak wygląda ze jezusku. Ale trudno chociaż dzidzia zdrowa.

[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]

Dzien dobry
Ja już po weekendowym sprzątaniu, teraz prysznic i kawa :)
Ja urodzilam Tosie w 37 tygodniu i wazyla 3480 wiec jakbym rodziła w terminie to 4 kg jak nic :)
Mój Z od kilku dni sprzata piwnice i garaż no i dzis zabrał złom i pojechal go sprzedać (z nadzieja na super kase) i zarobil cale 18zl hahaha a mial być obiad na mieście hahaha a tu nawet n pizze nie starczy :)

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

ANKA- kochany męzus robi co moze [emoji4]... Ja tez ostatnio pare rzeczy chciałam sprzedać na takiej stronie francuskiej ( odpowiednik Allegro ) to odzie jak krew z nosa :-) bo po przeprowadzce to duzo mebli z mieszkania do domu nam nie pasują ...
U mnie dziś ciężka noc była mała usnęła o 3.40 dopiero ale obudziła sie o 9.00 ...
Mysle ze to mleko jest za rzadkie dla niej bo ciagle głodna i szuka buzią ciagle :-)

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️ 12/09/2016 godz: 2:10

dobrze że ten punkt skupu jest za rogiem to chociaż paliwa nie stracil hehehe
Mieszkamy tu 4 lata a nasza piwnica wyglada jakby mieszkaly tu z 4 rodziny z 20 lat!

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry