reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Ja w ciąży też prawie 20 kg, po powrocie do domu zostalo mi tylko 8 a 1,5 miesiaca pozniej wazylam mniej niz przed ciaza a jak pezestalam karmic to 8 kg wróciło...udalo mi sie 2 zrzucić. 66-67kg teraz ważę

Ja byłam zawsze szczupła , 36/38 rozmiar , nawet do dziś :) w ciąży biorę 18-20kg ale po porodach do 3 miesięcy wszystko traciłam i zawsze spadałam do mojej wagi 55 kg przy wzroście 167cm .
Teraz juz mi sie przytyło wazę 59

Ja w ciazy przytylam 18 kg, bo mialam cukrzyce. Pozniej troche mi zajelo zanim wrocilam do swojej wagi, ale ja zawsze bylam szczupla.

Ja dopóki nie musiałam brać hormonów to 51-52 kg ale to kilka lat temu. Teraz jade do gin i niech mi już nie odstawi bo zwariuje chyba, waga skacze, woda mi sie zatrzymuje, wzdecia itp. Masakra jakas no ale po porodzie to mowil zeby lepiej sie zabezpieczyć bo po cc trzeba odczekac minimum rok. Czasem nawet i więcej. Mam nadzieję że będzie gin miał dobre wieści dla mnie i nie będę musiała długo czekać ze staraniami :D

reklama
Tak tak. Kurcze od pierwszego okresu mialam cykle co do dnia, a po znieczuleniu ogólnym przy wyrostku to mialam takie rozbieżności że szok. Od 28do prawie 50 dni

Do góry