reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Czytam was kochane caly czas, co u nas hmm maz za tydzien przyjezdza bo juz dluzej nie chce mamy prosic o pomoc bo z mamy zdrowiem nie najlepiej, a tesciowa tak marudzila ze czuje sie nie potrzebna a jak potrzebna to dupa w tyl , aj szkoda gadac. A mala raz lepiej raz gorzej. Raz spi raz budzi sie co sekunde. Ma ataki kolki wtedy placze bardzo mocno, no i dalej mocno jej sie ulewa wiec kolorowo tez nie jest.
Nadziejko ja tez z tego wszystkiego palic zaczelam :(
Pozdrawiam was wszystkie i caluje bobaski !

A jak Lilka? ( dobrze pamietam imie czy pokrecilam cos)?

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Dobrze pamietasz :) Lila dobrze pomaga mi przy Zuzi i nie moze doczekac sie kiedy bedzie wieksza bardziej kontaktowa :) Wkoncu bobasy swoje lale powyciagala i robi to co ja :)

1478616773-1d1mld.jpeg

Mój bąbelek :-* jest taka drobniutka w porównaniu do Filipa! Byla sie poprzytulac i moj ja odwiozl bo wracl do Filipa. Ja leżę i sie nie ruszam. Chyba się zdrzemne

Amelka :* 39tc
cc 8.11

a malutka kruszynka[emoji8]
okolice pepka mnie bola tzn skora. masakra z tym moim brzuchem....
no i w nocy jak chcem sie przekrecic to dosc mocno boli mnie cale krocze.....
wizyta w poniedzialek na 19 a jutro ide na morfo i mocz

a może Amelka????

reklama
Do góry