reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Leeleeth u nas szczęście na forum panuje i powoli każda zaszła wiec zostań z nami ;)

atdctrd8ammce1aq.png

reklama
O to takiego z koronką to nie kojarzę :p A widziałaś go na żywo? Bo ja sobie wymyśliłam taki z takiej jakby skóry a na tym takie wzorki ale jak go ujrzałam na żywo to stwierdziłam,że chyba by mnie trafiło przy czyszczeniu tego :p No i zdecydowaliśmy się na inny :)

Hejka Laski ;)
KasiaMarysia śliczna Madziulka ;)
Kasia2310 To Adamex Barletta? Jeśli tak to mam taki sam tylko ciemniejszy i na czarnym stelażu ;p

A u Nas ciche dni... Wczoraj mnie mąż tak wkurzył, że nie mam ochoty z nim gadać i tylko mu odpowiadam jak już muszę.
No i sama łóżeczko skręciłam wczoraj i tak jak na nie patrzę to już bym chciała luty :D
Zaraz idę się wziąć za obiad, później chyba się ogarnę i wyjdę za prezentami z domu, chociaż w sumie muszę kupić tylko dla rodziców (już wybrany tylko trzeba iść kupić), dla brata i męża. Do prezentu dla bratowej się dorzucam a drugiego brata na święta nie będzie i z głowy i tylko jeszcze nie wiem co ja chcę ;p

A wieczorem pewnie książka pójdzie w ruch i tak minie niedziela ehh.

Miłego dzionka ;)

Hej ja juz drugą kawę pije. Mały śpi w łóżeczku tfu tfu [emoji14]
A ja wczoraj zaczęłam robić kucyka pony dla Marysi i kończę głowę i będzie on bardzo duży kurde... muszę dwukolorowego zrobić...
A poza tym to zakupy świąteczne S ogarnął pewnie i tak będZie trzeba dokupić coś jak zawsze... w tyg mają prezenty dojść... oby [emoji14]
Mam starte prasowania a nie mam weny do żelazka...

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

A ja chora. Lekarz powiedział że mogę rutinoscorbin brać ale nie mają w szpitalu.... A nie wiem czy dziś ktoś do mnie przyjedzie bo mama chora a Z z Tosia siedzi. Mama musi do jutra trochę się podłączyć bo Z urlop się kończy i jutro do pracy już idzie.
Nadal leżę sama na sali i obok też dziewczyna leży sama i jej mąż przyniósł mi dwa wielkie kawałki ciacha i chyba zjem po obiedzie i chyba poleze hehe bo co ja tu innego mogę robić :)
Wózek super. Dzięki Bogu ja dla tosi kupiłam neutralne kolory więc teraz też będzie dobry a i chyba bym go nie zamieniła na nic innego bo jego wielkim plusem jest to że ma podnoszone oparcie w gondoli i Toska jeździła w nim 10 miesięcy i cała zimę miała cieplutko. A nie buntowala się bo siedziała :)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

My prezenty juz ogarniete mamy, ale w sumie tylko dzieciakom kupowalismy, bo w tym roku nie kupujemy nic rodzicom ani oni nam. Tylko moja mama dostanie gifta na imieniny ;-)

No, a my z M. juz sie obdarowalismy,ale to.juz chyba pisalam.

24.12 ide pierwszy raz od roku biegac :-). Wreszcie!
No chyba, ze cos pokrzyzuje mi plany...

3jvz8ribeqwvt6ck.png

reklama
Do góry