reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ale to leeleth ma urodziny w Sylwka :-)

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Dobrze, że ktoś tu czyta ze zrozumieniem :)
Zakręcona jestem :)
Poszłam do łazienki z telefonem, bo M wrzeszczy żeby się bez telefonu nie ruszać, bo ja sama w domu a mi się teraz w głowie kręci i kilka razy zasłabłam. I co, telefon zostawiłam, zapomniałam a ten dzwoni :///// a ja sobie film oglądam i nie słyszę.

reklama
Dobrze, że ktoś tu czyta ze zrozumieniem :)
Zakręcona jestem :)
Poszłam do łazienki z telefonem, bo M wrzeszczy żeby się bez telefonu nie ruszać, bo ja sama w domu a mi się teraz w głowie kręci i kilka razy zasłabłam. I co, telefon zostawiłam, zapomniałam a ten dzwoni :///// a ja sobie film oglądam i nie słyszę.
I awantura gotowa :-)
Mnie to juz czasami te telefony od M. denerwowaly.

3jvz8ribeqwvt6ck.png

I tak póki co nic nie pobije mojego leczenia kanałowego.... Wakacje za granicą normalnie... albo wypasiony wózek.
No mialas sie z tym.leczeniem. Ja sie tez z dentysta musze przeprosic w nowym roku...zebym tez.zaraz.na kanalowe nie musiala.biegac.

A dzisiaj to przesladuje mnie barek ze slodyczami...

3jvz8ribeqwvt6ck.png

reklama
Do góry