reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dora jak Ty dzieciaku urodzisz.... Jakbyś tak codziennie troszkę pochodziła to by nie zaszkodziło a pewnie troszkę by pomogło.

Moja na 2 latka dostała zestaw lekarski z Fisher price i do tej pory się nim bawi.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam się świątecznie :)
Oj z prezentami to fakt że dzieciom trudno dogodzić ale niestety to nasza wina-dorosłych.. .
Dora szkoda że jesteś "unieruchomiona" bo w ramach prezentu moglibyście mu zafundować dzień z wami :) obiad z deserem. Sala zabaw itp :) może jakieś ranczo gdzie można karmić zwierzaki :) Ale w tym przypadku to nie wiem... może mu załóż konto i wpłaca na takie okazje? Urodziny święta później komunia itp. Tylko z rodzicami chłopca najpierw byście musieli porozmawiać.. .

Jejku jak ja sie wczoraj obzarlam o jaaaa :D
Było bardzo fajnie mały spał sobie więc zjedliśmy spokojnie :) później zjadł i akurat do zdjęć był wyspany [emoji14] co roku robimy sobie pod choinką zdjęcie :)

Dora, moze pizamka albo bluzka z ulubiona postacia?

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Dora jak Ty dzieciaku urodzisz.... Jakbyś tak codziennie troszkę pochodziła to by nie zaszkodziło a pewnie troszkę by pomogło.

Moja na 2 latka dostała zestaw lekarski z Fisher price i do tej pory się nim bawi.

Tak po domu trochę chodzę, nie daję rady za długo bo brzuch boli, ale schody to całkiem inna praca mięśni, które u mnie w zaniku normalnie :-( :(
Nie wiem jak urodzę, mam nadzieję, że wstąpi we mnie jakaś moc :)
Tak poważnie to mam zamiar pogadać z tym moim dr bo on chyba boi się podjąć decyzję, czy mogę chodzić, czy nie i nie zdaje sobie sprawy jak to na mój organizm działa. Teraz brzuch mały to daję radę a jak urośnie to co na podnośniku go będę nosić. Koło się zamyka jak wstaje to brzuch ciągnie i się napina.
Po Świętach mam wizytę niech mi powie co z łożyskiem i szyjką i koniec żartów.

Życiowa taki wypad byłby super. Nie widział mnie 4 miesiące i wczoraj na początku taki dystansik był. Po jakimś czasie dopiero się zaczął ze mną bawić.
Wiedziałam, że coś poradzicie z prezentami.

Dora ja leżałam krótko i jak weszłam po schodach to mnie brzuch też bolał ale kilka razy wolno wychodziłam i po 2 dniach już było ok. Musisz zacząć chodzić mimo że czasami boli bo wg mnie to boli bo mięśnie nie dają rady a nie ze coś się dzieje

reklama
Do góry