reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Najdziejka haha to miałaś z rana przygodę :)
Ja byłam wzoraj u fryzjera i mój został z dzieciakami i mała zrobiła kupę, on ją na przewijak, otworzył pampersa a ona dalej... trzy pampersy zmarnował bo nie mógł nadąrzyć z podkładaniem :p i jeszcze siusiu na koniec zrobiła. cała do przebrania była. chrzest bojowy )

U nas katar :/ u Amelki niestety. całą noc się przez nosek męczyła. Psikam solą, wyciągam fridą i smaruje maścią majerankową. Co jeszcze?? aha mam aromactiv baby żel to jej na noc klatkę posmaruję
No to go córcia urzadzila pięknie ☺ za wszystkie czasy się nazmienial A jak fryzura?

reklama
Mała Mi moja miała mieć ok 2500 a miała 3800. Nic się nie martw.

Dziewczyny co to może być. Mała kaszle troszkę. Rano znowu jakby mokrym odkaszlneła. Mamy nawilżacz, lekarze mówią że czysto w płucach. Fenistil na uczulenie bierze 5 dzień...

Dzień dobry,[emoji6]

A kataru nie ma?? Może jej coś spływa po gardełku z nosa i dlatego rano odkaszluje...

No to go córcia urzadzila pięknie ☺ za wszystkie czasy się nazmienial A jak fryzura?

Fryzura podobna jak była, kolor w sumie też. nawet za ciemny wyszedł. następnym razempowiem żeby był jaśniejszy. Bo zawsze jeżdziłam do fryzjera po drodze do pracy, a to 17km ode mnie i teraz poszłam pierwszy raz do kobietki w swjej miejscowości.

Czy Wy też widzicie że mój suwaczek pokazuje że Amelka ma 1 miesiąc, 3 tyg i 1 dzien?? Bo jak wejde w sygnaturę to pokazuje dobrze, a na forum widzę że z opóźnieniem.

W zeszłym tyg się ucieszyłam bo było 0,5 kg więcej a dziś się waze i znowu spadło. A wszędzie czytam ile to się powinno przytyć. A tu prawie połowa ciąży i bilans ujemny. Ja już nie wiem jem 5 posiłków nawet jak mi się jeść nie chce.

Jak normalnie chciałam schudnąć to nie szło tak łatwo

Viola nie ma kataru. Tzn nic jej nie wypływa z nosa i suche glutki ma. Ale takto słychać jakby miała tylko, że ona już długo tak ma.

Fryzura podobna jak była, kolor w sumie też. nawet za ciemny wyszedł. następnym razempowiem żeby był jaśniejszy. Bo zawsze jeżdziłam do fryzjera po drodze do pracy, a to 17km ode mnie i teraz poszłam pierwszy raz do kobietki w swjej miejscowości.

Czy Wy też widzicie że mój suwaczek pokazuje że Amelka ma 1 miesiąc, 3 tyg i 1 dzien?? Bo jak wejde w sygnaturę to pokazuje dobrze, a na forum widzę że z opóźnieniem.

Ja na komp widzę 2 mies i 2dni u Amelki

Viola ja nie widze na apce suwaka.

Dora jeśli maleństwo rośnie to wszystko jest ok:) ja też bym chciała nie tyć w ciąży, a tu +18 czy nawet +20.

reklama
Nadziejka- ja kaszkę podaje i podawałam tylko przez butelkę , z dziurką numer 3 i jest ok i na przyszłość łatwiej dajesz flachę samo trzyma , za to nigdy nie rozumiałam podawania obiadku czy zupki przez flachę .
KasiMarysia- wiesz moze wyłącz ten nawilżacz na dobę i zobaczysz ? Ja miałam nawilżacz raz przy synu dostawał mojrego kaszlu i juz nigdy więcej . Ale moze u mnie nie jest tak sucho ? Zreszta nie wim nie urzywam to sie nie znam .
Violcia- nie widac suwaczki :-/
Dorcia - kochana jedz !!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry