reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Współczuję wam tych uczulen itp.
Ja dopiero wychodzę z łóżeczka... a taaaaak mi sie nie chce... masakra jak ja do pracy o 5 wstawalam xd

reklama
Nie jadlam tego co w mojej ocenie ja uczula, ale nie schodzilo nic.
Dr powiedziala, ze to nie wyglada jak alergia, bo tylko na twarzy ma, a alergia to i lokcie, kolanaka itp.
Po wizycie, w weekend pozwolilam sobie na kilka cukierkow z czekolady i sie teraz zastanawiam czy to na pewno nie ta czekolada. Ale z drugiej strony pogarszac sie zaczelo jeszcze zanim siegnelam po czekolade.
No cholera.... Czekam do wizyty i biore skierowanie do dermatologa albo prywatnie pojde w polowie miesiaca

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Koniecznie! U nas na początku była buzia i klatka wyspyana a też pediatra mówiła ,że to alergia. Łokcie i kolana to już w dalszej fazie i azs.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Kurcze India nie ciekawie to wyglada [emoji20] widziałam wlasnie reklame tego bepanthenu, to jakas nowość. I na pewno malo nie kosztuje- a nie masz możliwości teraz pidejsc chociaz do pediatry, no chyba jak teraz zobaczy to nie powie ze to lojotokowe, moze zapisze cos mocniejszego na recepte do wizyty u dermatologa...

relgh371tsldyf8u.png

Życiowa ale Ci dobrze :-) a kto zaprowadza Marysie?? Ja dzieki temu ze musze zawiezc Filipa to jestem zmuszona do wstania chociaz wyzywam za wszystkie czasy o tej 7 jak wstaje. Ale przynajmniej juz jem sniadanko, wlosy umyte i obiad po czesci sie robi :-) a księżniczka dopiero sie budzi

relgh371tsldyf8u.png

Ja napisze tak. Maść stedydowa ok - pewnie pomoże. Ale dopóki nie bedzie wiadomo co to jest tak chociaż na 80-90% to maść nie jest rozwiązaniem. Bo jeśli to alergia to po odstawieniu maści znowu pojawią się plamy i tak w kółko. A sterdu nie można cały czas użyywać.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry