reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Viola, wspolczuje. Wiem co to znaczy gdy halasuja pod oknem i wiem jak to jest jak auto dewastuja. Nam swojego czasu bez przerwy rysowali karoserie, raz spuscili powietrze z opony a raz ukradli nam tablice rejestracyjna. Nie u nas, ale na innej dzielnicy. Ludzie sa na tyle glupi, ze jak widza rejestracje z innej dzielnicy to im sie jakas chora nienawisc zalacza....

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Dziewczyny, wciąż podczytuje wasze wpisy ale jakoś niezręcznie mi było pisać cokolwiek bo wydawało sie, że tak dużo czasu mam jeszcze... we wtorek usg prenatalne, a 5marca zaczynam drugi trymestr [emoji848]kiedy to zleciało?
Dopiero co brzusio sie pokazał [emoji5], za to od razu solidny [emoji6]
d7a8a9e7ca4d7cffd138e2326002ba49.jpg

f2w3rjjgpsehityp.png

Super brzuszek :) Już ciąża jak w mordę strzelił, a nie wzdęcia ;) jak to moja znajoma mówi ;)
Trzymam kciuki za prenatalne, na pewno wszystko dobrze i sobie maluszka pooglądasz szczegółowo :) Pisz do nas co i jak.
Czas leci bardzo szybko ty drugi ja niedługo trzeci :)

Jak spi ze mna to budzi sie co 2,5 godz. Jak sama to potrafi i godzine po karmieniu, ale odkladanie czasem trwa ponad godzine.
Smoczek nie daje rady

India chyba Cie nie pocieszę, ale synek mojej koleżanki takie pobudki co 2 godz do pól roku z hakiem urządzał. Jak zaczęła mu wprowadzać inne pokarmy, zupki, kaszki to trochę dłużej w nocy pośpi. A i tak ma akcje pobudek w nocy, ale nie płacze tylko bawić się chce. Taki typek.

India chyba Cie nie pocieszę, ale synek mojej koleżanki takie pobudki co 2 godz do pól roku z hakiem urządzał. Jak zaczęła mu wprowadzać inne pokarmy, zupki, kaszki to trochę dłużej w nocy pośpi. A i tak ma akcje pobudek w nocy, ale nie płacze tylko bawić się chce. Taki typek.
Moj tez co 2 godz wstawal, ale nie drapal sie po twarzy i po jedzeniu szedl spac, a tu mam do czynienia z jakims nocnym hardcorem

No to faktycznie nie ciekawie. A jak te zmiany na buzi,pewnie to ja swędzi i drapie
Oby po wizycie u dermatologa było lepiej

reklama
No to faktycznie nie ciekawie. A jak te zmiany na buzi,pewnie to ja swędzi i drapie
Oby po wizycie u dermatologa było lepiej
Nie wiem czy ja swedzi, bo ona sie drapie tylko wtedy kiedy jest niezadowolona i gdzie popadnie bez zadnej logiki.
Zmiany ma nadal, raz blade innym razem intensywniejsze. Jezeli to ten ŁZS to pocieszam sie, ze przejdzie jak przestane karmic. Ale kurde to pech bo to tylko kilka procent dzieci dotyka.

Do góry