India9
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć Dziewczyny, wciąż podczytuje wasze wpisy ale jakoś niezręcznie mi było pisać cokolwiek bo wydawało sie, że tak dużo czasu mam jeszcze... we wtorek usg prenatalne, a 5marca zaczynam drugi trymestr [emoji848]kiedy to zleciało?
Dopiero co brzusio sie pokazał [emoji5], za to od razu solidny [emoji6]
![]()
![]()
Jak spi ze mna to budzi sie co 2,5 godz. Jak sama to potrafi i godzine po karmieniu, ale odkladanie czasem trwa ponad godzine.
Smoczek nie daje rady
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Moj tez co 2 godz wstawal, ale nie drapal sie po twarzy i po jedzeniu szedl spac, a tu mam do czynienia z jakims nocnym hardcoremIndia chyba Cie nie pocieszę, ale synek mojej koleżanki takie pobudki co 2 godz do pól roku z hakiem urządzał. Jak zaczęła mu wprowadzać inne pokarmy, zupki, kaszki to trochę dłużej w nocy pośpi. A i tak ma akcje pobudek w nocy, ale nie płacze tylko bawić się chce. Taki typek.
Nie wiem czy ja swedzi, bo ona sie drapie tylko wtedy kiedy jest niezadowolona i gdzie popadnie bez zadnej logiki.No to faktycznie nie ciekawie. A jak te zmiany na buzi,pewnie to ja swędzi i drapie
Oby po wizycie u dermatologa było lepiej