reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
KasiaMarysia no właśnie! Ja zapomnialam ze u ciebie jest kot! Moze to kot jest przyczyną waszych problemów... oby nie... ale bardzo pasuje niestety a wielw osob na koty jest uczulonych...

Jejku wybieralismy zdjecia dla teściowej do wywołania i taaaaki byl malusi Tymek a teraz kawal chłopa juz hehe

No oby nie ale może warto sprawdzic. Jak oczka trze.. I w ogole. Ja sie boje jak mój zareaguje na dziecko. Jak kocica miala male to na początku sie burzyl a potem sie opiekował nimi.

Marysia nie musi kot zaczepiać Madzi żeby ja uczulało. Miałam w zeszłym roku u siebie w przedszkolu taką sytuacje - były 2 koleżanki wiecie takie papużki nierozłączki :) Jednej z nich rodzice kupili kota a druga od tego czasu dostała mega uczulenia. Zrobili testy okazało się,że ma uczulenie na kota. Co lepsze na kota którego nigdy na oczy nie widziała. Wystarczyło,że przytulały się z koleżanką i wiadomo na ubraniu czy coś zawsze jakaś sierść mogła się znaleźć i ta już była cała zasypana.
Chyba warto Marysia żebyś to sprawdziła

Ja miałam uczulenie na sierść jak byłam mała. Ale wysypke miałam.
I lekarz poznał, że to wysypka kontaktowa.

Kasia źle mnie zrozumiałaś:) ja napisałam, że Magdy nie zaczepia w tym sensie, że dobrze reaguje na nią:)
A to że nie musi jej dotykać to dobrze wiem, wystarczy że na kocu leży na którym ją potem położe.

Życiowa a jakie wybraliście??

Wiki na pewno będzie dobrze:) szybko się przyzwyczai, tylko pilnuj żeby do łóżeczka nie wskakiwał i w nocy izoluj.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam alergie na koty i u mnie nie ma zadnej wysypki, a katar, kaszel i swedzenie skory, oczy mnie swedza jak sie do nich dotkne a wczesniej dotykalam kota. Tylko, ze jak przebywam z kotami kilka dni to mi ta alergia przechodzi, nie przy wszystkich kotach niestety

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
KasiaMarysia 100 zdjec wybraliśmy :) z nami i z Marysia ok rozme rozniste ze swiat wszystkich... Tak po trochę z kazdej okazji ;)

Dzisiaj musze.isc do starej pracy po pit

Ok ide robic kawe i sie uczlowieczuć trochę ;)

Do góry