reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dziewczyny doszła kiecka[emoji7]
1487613156-aaaaaa.jpeg
1487613164-aaaaaa.jpeg
1487613169-aaaaaa.jpeg

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
ANKA - daj mi ten przepis :)
Viola- jezu biedna Amelka :-( a nie starczyło by antybiotyk ? A od czego tak chwyciła ? Miała kontakt z chorym czy od zawiania i przeciągów ?
My z powodu dużych remontów tylko polska w sierpniu ale dla mnie to najlepsze wakacje , milusia pozna Polskę, juz sie nie mogę doczekać .. a tak to na plaże co week i tyle w tym roku ;-)
Kasia - ja to sie bałam w ciąży jeździć a z maluszkiem to nie czemu ? Ja z synem juz samolotem do polski jak 2 miesiace miał ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ola ta kartka ma z 10 lat dlatego tak wygląda :) Ja za jablecznikiem nie przepadam ale ten jest super
1487613734-aaaaaa.jpeg

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny jaki.mam kupić kocyk minky? Tzn jaka gramatura czy coś tam i jaka wielkość? Właśnie usiadłam do kompa i nie wiem co mam kupić [emoji22] [emoji25] [emoji24]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiem ze na chrzciny ale chyba dużo za duża nie jest?
Kurde moj zaczyna 74 nosic a mlodszy :(

Dzwoniła baba z przychodni ze szczepienia odroczone do konca marca bo duzo dzieci choruje i żebyśmy nie przychodzili xd

Ola to właśnie antybiotyk w zastrzykach.

Kilka osób właśnie sie zdziwilo ze takiemu maluchowi antybiotyk, ze tak od razu, ze może lepiej zebysmy sprawdzili u innego lekarza. I powiem wam ze mialam dylemat duzy czy gdzies jeszcze jechać. Postanowiliśmy z moim ze zaufamy tej lekarce, tym bardziej ze nigdy sie jeszcze na niej nie sparzylismy, a zreszta mala juz od razu pierwszy zastrzyk dostała w osrodku to tak nie bardzo przerywac juz ich podawanie. Szwagierka do mnie dzwonila czy jestem pewna ze te zastrzyki, oby sie nic nie stalo itp no ale chyba ta lekarka wiedziala co robi nie??

relgh371tsldyf8u.png

My wakacje w tym roku pewnie nad morzem. Marzą mi sie gory no ale dopóki Amelka nie bedzie miala chociaz z trzech lat to pewnie odpuscimy. Jedynie jakis weekend czy cos. Moj chcial hechac właśnie na weekend w marcu no ale ze teraz wyjezdza na te 3tyg to odpada. Moze wtedy w kwietniu. Zobaczymy czy jakis groupon sie trafi.

Życiowa no pewnie że dzieciaki wezcie, my w sumie tez zawsze z Filipem gdziekolwiek jechaliśmy. :-)

relgh371tsldyf8u.png

reklama
Do góry