reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Neosine i Eloprine to chyba to samo, tylko że w smaku inne i u nas Neosine nie chciała pić :) no dokładnie sprawdź od jakiego wieku można podawać bi ja nie pamiętam

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Z Pawłem się pokłóciłam.
Sukienka okazała się za mała na chrzciny, wózek w realu też pozostawił wiele do życzenia. Poza tym dziewczyny z wrześniówek wiedzą lepiej co ja jem ( podobno co chwile słodycze) i szkodze dziecku....

Jak dziś się ksiądz nie zgodzi na 2 kwietnia to już gwóźdź do trumny!

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Jak sie nie zgodzi Marysiu to zmienicie termin i juz :-)
Glowa do gory!
Sukienke kupicie nowa, a wozek wybierzecie inny.
A to co jesz to nie szanownych wrzesniowek sprawa. Chocbys na fastfoodach jechala nie ich interes

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też wczoraj ryczalam. W ogóle to zasnelam po 1 a wstałam po 6.
Wczoraj też stwierdziłam że nie chce żeby Z był przy porodzie

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Idnia z tym terminem to nie taka prosta sprawa,bo siostra P ma wzięty urlop na 2 kwietnia i przylatuje ze Szkocji. A że musimy miec zaświadczenia chrzestnych o ich bieżmowaniu i wirze to dlatego tak długo zeszło. Wgl ksiadz tylko godzine dziennie przyjmuje :/
A na śniadanie ( to im zdj wstawiłam) zjadłam kaszke jaglano ryzową bezmleczną z rodzynkami i szarlotka Dory. Sam cukier i węglowodany.
A rodzynki podobno nie są dla alergików.

Życiowa oj zazdroszcze Ci podejścia [emoji20]

Anka a czemu nie chcesz? Coś się stało?

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry