reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Ja jestem właśnie po okresie- rok temu planowalabym juz dni płodne[emoji6]

Marysia hehe jak sie Madzi na wyglupy wzielo :-) a czemu nie cgcesz zrby Magda zasypiala na dworze?? Dzieciom zawsze sie lepiej spi na spacerze.

Kasia trzymam kciuki za 11. Jestem bardzo ciekawa co Wam powiedza :-)

relgh371tsldyf8u.png

O kurcze.. czyli jednak to problem?? To oby ten 26 wypalił.

relgh371tsldyf8u.png
19.03 sa rekolekcje i msza dluga i proboszcz soe nie zgodzil na po mszy.
Jak mi w restaruacji nie zmienia terminu to noech soe cmokna, zmienimy termin i restauracje. Ten 26.03 to juz taki ostatni dzwonek, bo zona chrzestnego spodziewa sie dziecka i chcielibysmy, zeby dala rade byc z nami.
A tak w ogole to nie ma opcji, zeby 26.03 Ada wbila sie w plaszczyk, w ogole nie wiadomo jaka to pogoda bedzie.

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

KasiaMarysia ja dodaje troszke plynu z ziajki... ale malusio... mamy go juz 3 miesiac i sie konczy dopiero [emoji14] a czasem nic nie daje :)

reklama
Do góry