reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Te różowe mają po prostu lepszy skład. Ja kupiłam tez huggies. :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Ja myślę o tych różowych i o Hippie chusteczkach. Ale 4 hipp nie mogę dodac do koszyka, a jak dodam 2 hipp i dwa babydream to rabat będzie na te tansze tylko wiec chyba pozostane tylko przy babydream

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dlatego ja bralam 4 czteropaki chusteczek, bo korzystnie wychodzilo :-)

Zakupujcie, bo to do jutra chyba tylko

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

No do jutra :)
Kasia a czemu nie wszystko po 4? To wtedy chyba podwójne?

Ja wzięłam po 4 baby dream pampki
Chusteczki
Chusteczki huggies
Kremy nivea przeciw odparzeniom
Hipp balsam do ciała
Hipp plyn do kąpieli

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

A te różowe są w czteropakach?? India ty bralas??

Ja w sumie to wezmę tylko chyba chusteczki bo z kosmetyków nic nie potrzebuje, ewentualnie balsam do ciała z hipp.

Kulcia nue muszą byc 4 te same rzeczy tylko cztery środki pielęgnacyjne ale jak weźmiesz 4 o roznych cenach to w gratisie dostaniesz te dwie najtańsze.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry