reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Anka, sciskam Cie - ja tez niewyspana chodze i konca nie widac. Od stycznia nie przespalam wiecej jak 3 godz ciagiem, a i to rzadko kiedy.
Zazdrosc wsrod dzieci zawsze bedzie. Raz mniejsza raz wieksza, tylko Tosia jeszcze za bardzo nie potrafii tego zrozumiec, ale bedzie coraz lepiej, uwierz.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
My bylismy z Adka u lekarza. Wczoraj swiszczala i miala mokry kaszel - tak z niczego, nagle. Dzisiaj bez swistow, ale katar i kaszel. Na szczecie osluchowo czysto, wiec robimy nebulizacje z soli, mamy podawac fenistil i flegamine. Mam nadzieje, ze przejdzie tak szybko jak ostatnio

My bylismy z Adka u lekarza. Wczoraj swiszczala i miala mokry kaszel - tak z niczego, nagle. Dzisiaj bez swistow, ale katar i kaszel. Na szczecie osluchowo czysto, wiec robimy nebulizacje z soli, mamy podawac fenistil i flegamine. Mam nadzieje, ze przejdzie tak szybko jak ostatnio

Biedna Ada, u nas przed świętami Zuzia miała katar taki ogromny ze tak jej z nosa się lało ze oddychać nie dała rady karmienie i spanie to był koszmar.

Anka współczuję nocek .

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

o jeeej biedna Adka ;( oby szybciutko przeszlo .

Aniu ja tez malo co spalam przez Filipa kolki i Pawel tez bo do roboty chodzil na 7 a tu do 4-5 placz bez przerwy ale powiem Ci ze bedzie w koncu lepiej ;) musi byc. pokarm sie ureguluje w koncu na pewno i bedzie tylko lepiej. ale wiem co to znaczy nie spac w nocy i wspolczuje Ci kochana bardzo

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Ania- współczuje ;( dołączam sie do niewyspanych :-/ ...
A z zazdrością to normalka minie z czasem i przerodzi sie w miłość braterską :)
India - biedna adula , Milena tez katar :-/
Miłego wieczoru kochane ;) [emoji282][emoji282][emoji282][emoji282][emoji282][emoji286][emoji286][emoji286][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

Envoyé de mon iPhone en utilisant Forum BabyBoom

Biedactwa z katarkami i tymi chorobami, kolkami.... :(

Ja tez dolaczam do zmeczonych. Nie spie po nocach, wieczorem nie moge zasnac, albo budze sie rano wcześnie. Wczoraj zasnelam ok 1 a dzis wstalam o 6.30 no od 5 spac nie mogłam. A co będzie jak dzidziul bedzie?

Ej a tak w ogóle ma któraś kontakt z Kasia? Ciekawe jak u niej sie poukladalo.
AniaH tez milczy...
Czarnulka tez...

Współczuję niewyspanym z różnych powodów...
U mnie ze spaniem różnie, ale dziś akurat spałam dobrze, najgorzej jak się obudzę siku np około 2 i już nie zasnę.
Anka a jak rączka Bartusia?
Zdrówka dla Amelki :)

Ja wczoraj przejrzałam ubranka i na 56 miałam 6 pajacyków i 5 body i 1 półśpiochy i jedne śpiochy z kaftanikiem To stwierdziłam, że tak ze 4 sztuki można by dokupić. Mój M nic nie mówiąc pojechał do sklepu i tyle ciuszków na 56 nakupił że coś koło 10 kompletów wyjdzie Tyle że miź totalny nic do niczego nie pasuje ;) Mam teraz nadzieję że maluszek dłużej w 56 pochodzi :)

Dzien dobry, ja dzis pierwsza noc tak dobrze spalam. Chyba znalazlam sposób na siebie :p

Oo Dorcia kochany maz :) ubranka masz, łóżeczko zamowione to teraz tylko do terminu czekać. Pewnie Twoj synus trochę w 56 ponosi, Ty taka drobniutka wiec olbrzyma raczej nie urodzisz. A wózek jaki wybrałaś? :)

reklama
Hej dziewczyny.
Kurde wspolczuje wam nieprzespanych nocy....
Aniu jeszcze troche i sie unormuje laktacja.
Dorcia moja Misia to jeszcze czasem nosi 56 chociaz to juz sporadycznie. raczej 62.
chrzciny zalatwione, tort praktycznie zamowiony (noe chce mi soe samej robic). M sie zajmuje dziecmi a ja ide gotowac flaki. ugotuje woecej to bedzoe co zagotowac w sloiki.
pozniej jak sie pogoda utrzyma taka w miare to jedziemy na dzialke/budowe. Ma zrobil mi folie i robi ogrodek. dzis chcemy jeczcze ustawic piaskownice malemu. [emoji5]
1493794594-aaaaaa.jpeg

1493794608-aaaaaa.jpeg

moj maly pomocnik

Do góry