reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Lee gratuluję kolejnego synusia [emoji3] na pewno wszystko się dobrze skończy z serduszkiem!

Dora dobrze że jesteś pod obserwacją. Nawet jakby się małemu teraz zachciało wychodzić to i tak pięknie doczekałaś [emoji3] a po urodzeniu już tylko piękne i miłe chwile [emoji6] noo czasem tylko trafiają się gorsze [emoji12]

Śliczny Bartuś, mi się on taki malutki wydaje względem mojej Amelki a on przecież czterokilowy [emoji6] jak to się wszystko szybko zapomina [emoji3]

A Milenka to już pannica [emoji16]

To jeszcze dla tych które nie widziały na fb mój pysiolek który dziś ma focha na łóżeczko [emoji6]
FB_IMG_1493906268340.jpg

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• FB_IMG_1493906268340.jpg
    FB_IMG_1493906268340.jpg
    38,2 KB · Wyświetleń: 236
reklama
Lee super, gratuluje. z serduszkiem bedzie wszysrko dobrze[emoji5]
Dora a co z cialem migdalowatym?
Amelka jaki smieszek fajny. moja to tylko na plecach chce lezec i koniec. poloze ja na brzuchu to albo sie wscieka albo bedzie lezala no ewentualnie przekreci glowe na druga strone.

Lee gratuluję kolejnego synusia [emoji3] na pewno wszystko się dobrze skończy z serduszkiem!

Dora dobrze że jesteś pod obserwacją. Nawet jakby się małemu teraz zachciało wychodzić to i tak pięknie doczekałaś [emoji3] a po urodzeniu już tylko piękne i miłe chwile [emoji6] noo czasem tylko trafiają się gorsze [emoji12]

Śliczny Bartuś, mi się on taki malutki wydaje względem mojej Amelki a on przecież czterokilowy [emoji6] jak to się wszystko szybko zapomina [emoji3]

To jeszcze dla tych które nie widziały na fb mój pysiolek który dziś ma focha na łóżeczko [emoji6]
Zobacz załącznik 805032

Potem nieprzespane noce, bolace cyrki i niespodzianki kupkowe :) Marzę o tym ;)

Lee super, gratuluje. z serduszkiem bedzie wszysrko dobrze[emoji5]
Dora a co z cialem migdalowatym?
Amelka jaki smieszek fajny. moja to tylko na plecach chce lezec i koniec. poloze ja na brzuchu to albo sie wscieka albo bedzie lezala no ewentualnie przekreci glowe na druga strone.
Przyzwyczajaj ja do leżenia na brzuszku po troszku powoli.
A lekarzowi na usg się coś nie spodobało to ciało migdalowate ale jednoznacznie trudno stwierdzić Bo on już ustawiony nisko główka w dół i nie ma jak dobrze usg zrobić Dopiero po urodzeniu Usg główki trzeba zrobić

Zobacz załącznik 805032

Jaki słodki aniołek Aureolke ma

Dora klade ja na brzuszku czasem kilka razy dziennie nawet. rozkoszna norlmalnie Violu Twoja Amelka. A co do kup to ostatnio mielismy cala nogawke [emoji28]
Kasiu ja staralam sie bodziaki sciagac w dol przy takich akcjach. najlepiej jak sa na takie zakladki przy szyjce bo jak na napy to gorzej. to wtedy zwijam je zeby sie glowka noe pobrudzila a jak sie pobrudzi to od czego sa chusteczki [emoji28]

Lee gratulacje! Piękny synek. Wszystko na pewno będzie dobrze :)
Amelka mała słodziara :)
MałaMi no właśnie te body miały napy niestety :p Moja Ada ma dość bujną czuprynę więc wolałam rozciąć bo bez natychmiastowej kąpieli by się nie obylo i nawet mokre chusteczki by nie pomogły :) A to były takie domowe bodziaki więc aż tak nie szkoda :p
Strzeliłyśmy sobie właśnie sesję z okazji skończenia 2 miesiąca :)

18338737_1283603648355725_1492931880_o.jpg

Załączniki

• 18338737_1283603648355725_1492931880_o.jpg
    18338737_1283603648355725_1492931880_o.jpg
    139,6 KB · Wyświetleń: 160
Leeleeth gratuluję synka ;) super fotki ;)

Dziewczyny wszystkie maluszki sa prześliczne.

Dorcia a Ty serio dzielnie wytrwałas. Teraz to juz tylko czekać ax królewicz bedzie chciał wyjść. U nas na sierpniowkach w majówkę dziewczyna urodzila, niestety nie bylo happy endu.

reklama
Super te sesje miesięczne.
A ja miałam plan w weekend zrobić sobie jakieś fotki z brzuszkiem z mężem ale widać nie ma co odkładać
Mamy jedno zdjęcie jak przed ślubem brata sobie zrobiliśmy

Do góry