reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Hejka ;)
Dora trzymam kciuki za każdy dzień maluszka w brzuszku. A tym co jeszcze nie zrobione sie nie przejmuj, wszystko ogarniecie z czasem ;)

Lee gratuluje synka ;) z serduszkiem bedzie dobrze, nie martw sie ;)

MalaMi mój Jasiek tez nie lubi na brzuszku leżeć, no ale i tak go kładę zeby mięśnie wzmacniać i na ta przepukline pepkowa to dobrze robi.

Wiki piękny brzusio ;) ja juz tak tęsknię za brzuszkiem, ze masakra ;/

India w podobnym czasie @ nas odwiedziła, chociaz sie jej spodziewałam bo na pigułkach jestem ;p ale jak przed ciążą mialam bardzo ciężkie @ tak teraz nic kompletnie nie czuje ;)

xssenia ja testowałem pretestem i mnie nie oszukal a tez czytalam zle opinie o nim ;)

Dziewczyny polecicie jakas spacerowke parasolke do 300 zl? Mam spacerowke od wozka, ale tak myśle ze parasolka bedzie wygodniejsza zeby ja w aucie wozic np na zakupy czy jakieś wycieczki, nad morze itp i sie nie bawic w skladanie stelaza I siedziska a ta od wózka bede używać na codzień po mieście.

A i wreszcie zarezerwowalam nocleg nad morzem ;) ktoras z was jedzie w okolicach 04-13 sierpnia w okolice mielna? ;)

Spokojnej nocy ;)

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

Nuska ja będę w Sarbinowie do 5.08 [emoji16][emoji16][emoji16]

Dora Baby design są fajne wózki, szwagierka miała spacerówkę z tej firmy i bardzo fajna była, z taką przedłużana budką.
Hejka ;)
Dora trzymam kciuki za każdy dzień maluszka w brzuszku. A tym co jeszcze nie zrobione sie nie przejmuj, wszystko ogarniecie z czasem ;)

Lee gratuluje synka ;) z serduszkiem bedzie dobrze, nie martw sie ;)

MalaMi mój Jasiek tez nie lubi na brzuszku leżeć, no ale i tak go kładę zeby mięśnie wzmacniać i na ta przepukline pepkowa to dobrze robi.

Wiki piękny brzusio ;) ja juz tak tęsknię za brzuszkiem, ze masakra ;/

India w podobnym czasie @ nas odwiedziła, chociaz sie jej spodziewałam bo na pigułkach jestem ;p ale jak przed ciążą mialam bardzo ciężkie @ tak teraz nic kompletnie nie czuje ;)

xssenia ja testowałem pretestem i mnie nie oszukal a tez czytalam zle opinie o nim ;)

Dziewczyny polecicie jakas spacerowke parasolke do 300 zl? Mam spacerowke od wozka, ale tak myśle ze parasolka bedzie wygodniejsza zeby ja w aucie wozic np na zakupy czy jakieś wycieczki, nad morze itp i sie nie bawic w skladanie stelaza I siedziska a ta od wózka bede używać na codzień po mieście.

A i wreszcie zarezerwowalam nocleg nad morzem ;) ktoras z was jedzie w okolicach 04-13 sierpnia w okolice mielna? ;)

Spokojnej nocy ;)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam spacerówkę po Filipie i teraz Nuska podsunelas mi pomysł- żeby nad morze właśnie ją wziąć, bo po co mamy tachac ta od gondoli. I ile więcej miejsca w bagażniku [emoji3] poczekam i zdecyduje przed wyjazdem bo jeśli będą zapowiadać zimna (oby nie!) to wezmę ta od gondoli bo bardziej zabudowana, ale jak będzie ciepło to chyba ta lżejsza [emoji6]

Nuska a co zarezerwowałam?? Pokój czy domek?

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Viola to co, kawa 4 sierpnia w Sarbinowie? ;)
zarezerwowalam pokój 3 osobowy z łazienką, były super oferty domków, ale nie mieliśmy kogo dobrać i jedziemy we 3 ;)
I dziekuje za ta stronkę z noclegami, bo wlasnie tam napisałam i mialam full odpowiedzi az nie wiedzialam co wybrac ;p

Nuska a Jasio podnosi glowke? Mala podniesie czasem jak jej raczki podloze i jest tv wlaczony. to podniesie zeby widziec ale na chwilke

MałaMi Jasio zaczął główkę podnosić, jak miał 2 tygodnie. Teraz podnosi ale tez nie zawsze mu sie chce ;p
1494186492-aaaaaa.jpeg

Dzien dobry w wieczór[emoji12]

Dzwoneczku jak dzis sie macie??

Dora[emoji110][emoji110] niech bobas siedzi jak najdluzej! Zerknelam na te wozki, nawet spoko wygladaja.

Xssenia ja nie Pamiętam jaki mialam[emoji12]co ma byc to bedzie, testuj:)

Wiki u nas tak samo się szykuje malowanie takze witaj w klubie[emoji6]
Pokazesz efekty?

Nuskaaa my niestety nie:(
Ja kupilam 4 baby rapid ale nie polecam. Do 300 nowa? Mi sie podobalo euro cart mori ale to 400 z hakiem.

India jaka pogoda dzis u was?

Apropo testów. Dziś 51 dzien cyklu. 1 mial 48, nastepny 38dni, a ostatni 48. Ustawiłam w kalendarzyku żeby mi pokazał srednią z tych cykli i wedlug niego okres powinnam mieć 7 dni temu i kochalismy sie w owu... Od 4 dni tak się czułam okresowo, nawet wczoraj mnie dol plecow bolał, a okresu brak.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
KasiaMarysia nie chce wydawać wiecej, bo to będzie taka powiedzmy robocza spacerowka ;P poki co na allegro znalazlam euro cart ezzo i sie zastanawiam ;)
moze zrób test.

Do góry