reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Wczoraj rozmawiałam z narzeczonym i płacząc powiedziałam,że jak dojdzie do zabiegu to nie chcę już dziecka..I na prawdę teraz już nie chcę..Boję się już teraz,że może coś zemną nie tak:( Mimo tego,że mam dobre wyniki..A najbardziej się boję wrócić do pracy po tym wszystkim..

Nie bój sie idź tam z rana , i zobaczysz i pytaj jakie robią te zabiegi ?
Po godzinie dwóch wyjdziesz i bedzie po wszystkim , zobaczysz .
Ja sobie mówiłam ze to taka selekcja naturalna , jak miało być chore to lepiej ze tak sie stało .
Ty przynajmniej miałaś objawy i przypuszczenia bo plamilas , a ja zadowolona poszłam na pierwsze usg w 6 tyg i gine mi mówi ze zarodek sie rozwinoł do 5 tyg i nie nie ma akcji serca , i widziałam go , i mąż był ze mną :-(

I prZed ta ciąża mam dwoje zdrowych dzieci także , nie jest z nami nic nie tak nie martw sie, po 2 poronienia h możesz szukać przyczyn ale nie po jednym .

Mnie zabieg próżniowy robiła moja gine , u niej byłam we wtorek i na piątek mi dala zabieg , a w czwartek już zaczęłam krwawić .

Ja muszę mieć w szpitalu i to mnie najbardziej przeraża..Jak byłam w listopadzie na zabiegu polipa to Panie były bardzo niemiłe..A lekarz,który wykonał zabieg nie zapewnił mi intymności..Pamiętał kazał się rozebrać,położyć na fotel..Gadał z jakąś babką,wchodziły pielęgniarki,inni lekarze a Ja taka rozebrana na fotelu..A potem już zasnęłam..

Mariola wszystko będzie dobrze Ola ma racje. To nie jest Twoja wina, tak miało być. Wiem że to jest trudne , wypłacz się to Ci pomoże. Mi mama powtarzała cały czas że lepiej na początku ciąży niż później. Ja jak poroniłam to brałam leki na podtrzymanie a i tak ciąża się nie utrzymała, zarodek musiał mieć wady

Mój dzwonił i dostał wolne jutro..Będzie zemną w tych trudnych chwilach..Ból po stracie i tak zostanie..Dziękuję Wam za wsparcie.Bardzo Wam dziękuję,że mogę Wam się wygadać:*

reklama
Znalazłam numer do szpitala na Izbę przyjęć i wyobraźcie sobie,że Pani mnie informuję,że jutro ok 11 stej mam się zgłosić ze skierowaniem i wyznaczą dopiero termin zabiegu..Jeśli pojawią się krwawienia to mam od razu przyjechać..Tragedia.

Do góry