reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Dzien dobry. Dopiero wstalam :D mala jeszcze spi, z reguly nie pozwalam jej spac tak dlugo ale niech dzieciak odespi ta chorobe. U mnie to przeziębienie sie nie poglebilo i mam nadzieję ze gorzej nie bedzie.

Moja pyza lubi spac z mamusia i walka jest czasami ale to chyba dlatego ze ja ją dlugo karmilam piersia i przyzwyczaila sie do przytulaskow i calowania hehe

Dzis biore ostatni duphaston. Ciekawe co bedzie za kilka dni....

Tez sie cieszę ze weekend bo tatus przejmie małą a ja bede miec czas dla siebie.

Viola maluch ma skończone 10 miesięcy.
Minka pewnie że niech się pomęczy. Mieszkamy z moimi rodzicami jeszcze jak narazie i oni go troche rozpieszczają. Ja się trzymam swoich zasad i reguł☺ przy dziecku trzeba być stanowczym żeby nie rozpuścić za bardzo bo później problem jest. Oczywiście nie ma co też przesadzać z tezymaniem się sztywno zasad.
Brata córka jest tak rozpuszczona że szok

Moja mała tez jest srasznie rozpieszczona i to przez dziadkow no i przez nas tez troche hehe ale u nas troszke inna sytuacja bo jedna wnuczka bardzo chora a druga zdrowa wiec tego co nie mogli robić z jedna podwojnie robili z druga i do tej pory mowia ze jakby Maja byla zdrowa to.... natomiast drudzy dziadkowie nie sa zbyt wylewni wiec sie wyrównuje

A moze zastanawiacie sie gdzie przekazać 1% podatku wiec moze dla Mai....

Załączniki

• 1453451767995.jpg
    1453451767995.jpg
    31,7 KB · Wyświetleń: 50
Czesc :) Moj synek jest regularnie rozpieszczany przez dziadkow. I nie ma co walczyc, bo ciagle slyszymy, ze dziadkowie sa po to, zeby rozpieszczac :)

Aha to violka w aptece , to wszystko mi sie pomieszało bo myślałam ze to india w aptece pracuje , to gdzie ona pracuje ? Hahaha :-)

reklama
Do góry