India9
Fanka BB :)
Czarna juz zaszla ;-) reszta do wakacji dolaczybna pewnoDOBRA!![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czarna juz zaszla ;-) reszta do wakacji dolaczybna pewnoDOBRA!![]()
CzarnaMadziu u mnie po porodzie też już piersi nie bolą przed @ myślałam że tylko ja tak mamWłaśnie czytam i mi tak dobrze mi sie na sercu robi)
Gdybym miała opisać jak się teraz czuje nie ujełabym tego lepiej niż Ty
Też w pierwszej ciąży piersi zaczęły mnie boleć równo tydzień po owu. Po porodzie w ogóle mnie nie bolą przed @
I też sobie wmawiałam ze mnie bolą, kłują.... a taka prawda że tylko są powiększone i twardawe po bokach
Po clo sutki mnie swędziały ale z tego co wiem to norma, wszystkie dziewczyny to czują...
Staram się nie nakręcać bo wiem że to nie możliwe żeby tak szybko mi sie udało, ale tak z tyłu głowy chciałabym w to wierzyć)
Ja Myszuniaaa mam tak samo :-)CzarnaMadziu u mnie po porodzie też już piersi nie bolą przed @ myślałam że tylko ja tak mam![]()
Sto lat dla małegoDzień dobry Kochane☺
Zycze Wam milego dnia☺ pewnie dziś się już nie odezwe bo na 16 mamy imprezke malego☺ wczoraj skonczyl roczek☺
I nie smutac sie bo wszystko sie ułoży! Buziaki
Oby tak było. Bo wymarzyłam sobie drugie dziecko przed 30 -tką,więc do końca sierpnia mam czas.ale wolałabym tyle nie czekać. :*Czarna juz zaszla ;-) reszta do wakacji dolaczybna pewno![]()
Mam kasztankiZjadlabym cukierka jakiegos. Michalka albo cos podobnego