reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Madziu pcos sie leczy operacyjnie albo wymraza? Bo to jest to jak jajeczka się nie wydobywaja i nie ma owulacji? Zrob dzisiaj test
Ja zaraz ide kupie i zrobię bo przecież bym miala juz jakieś objawy a nie bol brzucha sam :/

reklama
Jeśli dobrze pamiętam to Ania dawała przepis na ciasto z serkami homo i mam spisany. W przepisie jest margaryną A w opisie było żółtka + cukier + mąka +proszek do pieczenia +piana z białek A kiedy ta margarynę dodać ? MAM zamiar upiec
Aaaa moze przeoczylam.
Nie margaryna tylko maslo roslinne i ja dodaje jak juz utre żółtko z cukrem

Madzia ja miałam 30-31 dniowe cykle kochana. Aż poszukam zaraz czy gdzieś wstawilam testy owu i Ci pokaże ;-)
Jak mi owu wyszły to myślałam że może rzeczywiście owulacja tak późno, później czytałam ze to może ciążę oznaczać. Jak ciążowy wyszedł pozytywnie to myślałam, że mi chorobę jakąś wykrył.

Kulka jejku tak mi przykro bardzo :-( ale nie martw się już nie będzie cierpiała. Tule Cie mocno.

Ola zazdroszczę Ci, ja niestety mam prysznic ;/

N
Ja tez chyba kolo poniedzialku wtorku znowu zrobie test juz 3 negatywne :-/ ale moze ... Wczoraj kulo mnie w brzuszku moze to pierwsze objawy. Ile dni po implantacji jajecha test wyjdzie pozytywnie ??

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
No raczej w dniu spodziewanej miesiączki robisz ;)

Madziu pcos sie leczy operacyjnie albo wymraza? Bo to jest to jak jajeczka się nie wydobywaja i nie ma owulacji? Zrob dzisiaj test
Ja zaraz ide kupie i zrobię bo przecież bym miala juz jakieś objawy a nie bol brzucha sam :/

Tej choroby nie da się wyleczyc:(
Ale żeby ułatwić zajście w ciążę stymuluje się jajniki lekiem - clostigebytem:)
Ja jutro kupie bo dziś juz nie dam rady, jestem sama a małego kładę spać o 19:)

Madzia ja miałam 30-31 dniowe cykle kochana. Aż poszukam zaraz czy gdzieś wstawilam testy owu i Ci pokaże ;-)
Jak mi owu wyszły to myślałam że może rzeczywiście owulacja tak późno, później czytałam ze to może ciążę oznaczać. Jak ciążowy wyszedł pozytywnie to myślałam, że mi chorobę jakąś wykrył.

Kulka jejku tak mi przykro bardzo :-( ale nie martw się już nie będzie cierpiała. Tule Cie mocno.

Ola zazdroszczę Ci, ja niestety mam prysznic ;/
Jasne wrzucaj slonce:*
Choć już zwatplilam ze mogło się udac po tym co przeczytalam:)

Madziu skoro masz cykle 32- 36 to myślę że jutro możesz ciążowy zrobić, skoro LH wychodzi pozytywnie. Szukam i szukam i nie mam nigdzie tego zdjęcia :(

reklama
Ale sie napisaliście od 11tej , chyba nie nadrobię :-(
Mnie nie było cały dZien , byłam na zakupach , na spacerze , u mnie 20• :-)
Teraz jedziemy do kina z dziećmi a kolacja chyba w maku XD , nie nawidze ale raz za czas jak sie ma dzieci :-)
Miłego wieczoru kochane :-)

Do góry