reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Mamakulka ja dawno pity nie jadlam:)
A ja mam 167 cm mój może z 2 cm wyzszy..:D
Tez szczupły w pracy schudł.
Ale ja nie lubię za wysokich facetów
CzarnaMadzia tez takich Lubie zawsze mi się podobali ciemni faceci :D
I jeszcze jak cos umie zrobić to juz w ogóle:)
Inne znowu maja cos takiego ze nie lubią jak facet jest grzeczny ale to juz przesada , nie mówię, że ma byc mulem bo tez tego nie lubię ale wiecie:)

A mój mąż jest wysoki 187 i ma mały brzuszek. Ale co tam :-) każdy ptaszek musi mieć daszek :):) najbardziej mi się spodobał te 8 lat temu bo miał piegi i teraz tez ma. To takie seksy :) ahhh
Kasia Ty niegrzeczna :) pisze głupoty, że jestem taka pociągajaca i ma na mnie ochotę :p wariat.

Ja staram się ograniczyć fast food do minimum :)

A kiedy się spotykacie?:D

Czuje się dziwnie... Nie mam tak jak wy:( tzn ze podoba mi się jakiś typ mężczyzny. Nigdy tak nie miałam, dla mnie facet musiał mieć piegi. Naprawdę nie wiem co mnie pokusiło na tego Kamila... Chyba to ze był wladczy. Nothing more.

Czuje się dziwnie... Nie mam tak jak wy:( tzn ze podoba mi się jakiś typ mężczyzny. Nigdy tak nie miałam, dla mnie facet musiał mieć piegi. Naprawdę nie wiem co mnie pokusiło na tego Kamila... Chyba to ze był wladczy. Nothing more.

Ale czemu dziwnie?:) Każda jest inna KasiuMarysiu:*
Mi np. kiedyś podobał się Kaczor Donald to jest dopiero dziwne:D
A jaki był Kamil?

PS. I jeszcze mi sie przypomniało że podobał mi sie "ZET" z Akademii Policyjnej:D
Ten co tak dziwnie mówił:p

Ale czemu dziwnie?:) Każda jest inna KasiuMarysiu:*
Mi np. kiedyś podobał się Kaczor Donald to jest dopiero dziwne:D
A jaki był Kamil?

Chcesz mnie pocieszyć?? ;) haha Kaczor Donald.
Kamil był niski, może 173, przy sobie, brzuch miał, blondyn, broda, tatuaż ale to mało znaczące, krzywe nogi, tak dziwnie trochę chodził... No i miał małego... Ale wiecie jak mi się chciało bdsm to tam już mało ważne było, bo seks był na drugim miejscu. Teraz wiem ze to bdsm nie dla mnie, bo nie lubię być traktowana jak zabawka. On chciał żeby jemy było przyjemnie. 69 niee, bo on się brzydzil.

mój ciastek jest trochę wyższy ode mnie (ja mam 175) i jest typem aktywnym bardzo fizycznie. siłownia piłka itp. jest taki czarnulek i ma coś w oczach podobnego do Iana Somerhalandera - czy jak to się tam pisze :p
w ogóle to my kiedyś byliśmy parą. .. jakieś 9 lat temu jak byłam na studiach ale go zostawiłam dla męża. .. wyjechałam urodziłam dziecko wzięłam ślub. ..
dzień po tym jak mój mąż zażądał rozwodu to napisał ciastek (intuicja?) i tak jakoś sie nam ułożyło ;)

reklama
a mój mąż to było całkowite przeciwieństwo mojego ciastka ponad 190 i 120kg i cały wydziały i łysy. .. tzn trzy największe tattoo ja mu robiłam jak juz byłam w ciąży. ..

Do góry