reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Brawo Ola :) nakrecanie się nic nie da a tylko stresujesz siebie i męża :* na pewno niedługo się uda. W sumie to racja, że nielicznym się udaje szybko zajść w ciążę . Dużo też zależy od podejścia wydaje mi się. Ja tutaj w tym wątku jestem w sumie na doczepke bo jak zaczęłam czytać dziewczyny to już byłam w ciąży a nie wiedziałam ale tak je polubiłam, że zostałam :)

reklama
ola popieram.wrzuc na luz i dzialajcie a zobaczysz bedziesz jeszcze szybciej w ciazy niz cala reszta!
ja w pierwszej ciazy to bylam jak powiedzielismy z mezem chcemy bedziemy sie starac ale bez spiny i poszlo.teraz chcemy juz i teraz i nam nie wychodzi.w tym cyklu powiedzielismy co ma byc to bedzie bez spiny i napiecia bo jednak psychika duzo daje..nie nakrecaj sie tylko ciesz sie dzialaniem:)

Wiem Aniu ale wiesz jaki jest człowiek chciałaby wiedzieć czy wszystko ok
Zrobię to i juz sobie daje spoko bede się tylko seksic samo przyjdzie :)

A co do Twoich zebow to może genetycznie być albo po ciąży?
Mnie się zawsze pytali czy nosiłam aparat bo mam takie proste
Za małego chodziłam z mama bo miałam dziury po słodyczach
Zawsze stracha miałam już wolę do ginekologa chodzić :)
Ale teraz tak robią ze nawet nie czuć nic:)
A co Ci dentysta mówił?

Brawo Ola :) nakrecanie się nic nie da a tylko stresujesz siebie i męża :* na pewno niedługo się uda. W sumie to racja, że nielicznym się udaje szybko zajść w ciążę . Dużo też zależy od podejścia wydaje mi się. Ja tutaj w tym wątku jestem w sumie na doczepke bo jak zaczęłam czytać dziewczyny to już byłam w ciąży a nie wiedziałam ale tak je polubiłam, że zostałam :)
:* sama jestem z siebie dumna :D
Ja Cię bardzo lubię :) a podejście masz rację robi swoje:)
ola popieram.wrzuc na luz i dzialajcie a zobaczysz bedziesz jeszcze szybciej w ciazy niz cala reszta!
ja w pierwszej ciazy to bylam jak powiedzielismy z mezem chcemy bedziemy sie starac ale bez spiny i poszlo.teraz chcemy juz i teraz i nam nie wychodzi.w tym cyklu powiedzielismy co ma byc to bedzie bez spiny i napiecia bo jednak psychika duzo daje..nie nakrecaj sie tylko ciesz sie dzialaniem:)
:*

Kasiu u mnie wszystko dobrze. @ nadal jest i nawet jie wiem kiedy wyliczyć sobie następny termin.... poprostu co ma być to będzie i już, bez żadnej spiny i wymyślania sobie różnych problemów.
Sawagierka jest jeszcze u nas aoe wiecxorem jedzie jeszcze dalej odwiedzac i w środę wraca do niemiec.
A co u Ciebie?
To mialas tak samo jak ja :)
Musimy wrzucić na luz :*

Ja mam słabe zeby bo ja do 6rż piłam żelazo i podobno dlatego teraz moje zeby tak cierpia. Ja po tylu latach leczenia mogłabym kupic nowy samochód. A ciaza dodatkowo obciąża moje zeby ale dam rade

Ola ja nie mam tak samo ja Ty. Przed pierwsza ciąża mialam stwierdzone PCO. Mam dwie ciąże za sobą z czego jedna poronilam. Także nie porównuj mnie do siebie.

Cholera nie dodało. ..

Ola ja w ciąży tak polubiłam ginekologa, że codziennie bym mogła wlazic na samolot :D

Anko a zemu pilas żelazo jeżeli mogę zapytać ? ;*

Ja dziś planuje dziecięcy kącik :)

reklama
Do góry