reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Kasia ja tez mialam strasznie sucha skore szczegolnie na buzi jak nadchodzila @ ale jak zaczelam smarowac olejem kokosowym to juz nie pamietam co to sucha skora:)

reklama
Toska od dwoch dni nie chce spac u siebie tylko m dole. Dobrze ze mamy duze rozkladane lozko. Chce zeby otworzyc jej i lezy w srodku....

Chyba jednak nie lykne... jezeli kobieta jest w ciazy albo przypuszcza ze jest w ciazy to dopiero po konsulacji z lekarzem mozna wziac

Ania to masz rację poczekaj, pij herbatkę cytrynką :)

Życiowa mam już papiery koleżanki na wzór. U nas dzieci nie ma więc myśle, że szybciej pójdzie i ile tamten nie będzie chciał z orzeczenia o mojej winie...

Jejku wiecie co? Chciałabym pracę. Poszukują u mnie do czegoś jak Mac Donald's ale jak ostatnio przechodziłam to było mi nie dobrze. W ciąży mnie odrzuca od takich zapachów. A kasa potrzebna, bo po świętach chce iść na swoje, coś wynająć o ile rodzice nam pomogą .

Dobrego momentu nigdy nie ma. Zawsze jest cos. Moj synek juz duzy, wiec mi sie spieszy :)
Ja jestem wlasnie po... Owu albo juz byla albo jeszcze trwa
.. w sensie jajeczko moze jeszcze plywac. Jesli wierzyc testom. Spadam spac. Ania, lepiej wez wit.C

Można chyba tez lyknac aspiryne bayernowska tylko chyba polowe dawki ale nie mam niestety. A w nosie mnie kreci i jak kicham to mam uszy zapchane i szczypie mnie podnieienie

Ja w lipcu mialam taka angine ropna ze lezalam 3 dni z goraczka 40 stopni wybralam az 5 antybiotykow az dostalam uczulenia na leki i mialam cale rece i stopy w bablach. Ja lezalam z angina a toska obok z ospa

Znalazlam jeszcze antygrypin i tam jest napisane zeby nie brac w ciazy a ja jeszcze w ciazy nie jestem. Chodzi o to ze jak mnie rozlozy to na amen a nie chce tez malej zarazić

reklama
Do góry