reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Cześć dziewczyny,
Trochę mnie nie było..Od 8.00 leżę w łóżku..Dostałam 4 tabletki poronne i niestety nadal się męczę..Ból jest ogromny..Dostałam pyralginę:/
Kiedy ten koszmar się skończy?
:((

reklama
Ja jak szukałam pracy to priorytetem była jedną zmiana. I udało się :) pracuje od 7-15 od pon do piątku i nie narzekam. Ogólnie to tą pracę znalazłam w innym mieście niż mieszkałam z małą. .. i się w pierwszy dzień pracy przeprowadzilam się do tego miasta. .. a mała została z moimi rodzicami... na miesiąc. .. jak juz dostałam wypłatę to ja przywiozlam i od razu poszła do przedszkola. .. także na wielkim spontanie to wsztstko wyszło ;)

Jestem w szpitalu w Gdańsku..Boli mnie strasznie brzuch..Rano wymiotowałam wodą i miałam rozwolnienie..Teraz się męczę z bólem,ale krwawienie nie idzie.Jeszcze na domiar złego pielęgniarki zadają pytania o ciążę i rozmawiają o dzieciach przy mnie..:/

reklama
Do góry