reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Mariola pisz z Nami, nie przeszkadzasz Nam:*

India Kochana , obronę mam przed świętami i po świętach szukamy mieszkania w Radomiu, jeśli rodzice Nam pomogą. Wiadomo ja nie mam jak pracować..., tylko Kamil pracuje w wynajem mieszkania to ok 1000zł + opłaty.

Powiem Wam że głupia jestem, brałam mocno ciepłe kąpiele , a nie powinnam.

Ania nie przemęczaj się.:)

Minka mniammmm pizza , rano myślałam o niej + sos czosnkowy

Życiowa na swoim najlepiej:)

Mariola to jest paranoja w pl szpitalach ze dla takich pacjentek jak ty nie ma osobnych sal... mam nadzieje ze to się zmieni bo są tworzone petycję itp. Żeby w trosce o mamy dzieci utraconych była zapewniona intymność i spokój psychiczny oraz żeby personel medyczny szczególnie delikatnie dbał o nie i podchodził z szacunkiem do kobiety i całego procesu jaki musi przejść. ..

Sluzba zdrowia to jedna wielka znieczulica.... Mysla, ze pacjentow mozna traktowac z gory przedmiotowo.... :/

Od rana są dziwne spojrzenia,szeptanie na ucho i komentowanie..Jedna pielęgniarka na cały głos oznajmiła przy wszystkich "Ta idzie ostatnia"..Poczułam się hak śmieć..

reklama
A robili ci Mariola usg badanie krwi? Pamiętaj ze jesteś pacjentem i masz swoje prawa nie daj się zgnoic i zepchnąć na dalszy plan. Pytaj. Masz prawo wiedzieć wszystko i o badaniach jakie ci robią i o lekach jakie ci podają i o wyniakach...

Do góry