reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

W ogóle dzieki dziewczyny. Powiem Wam szczerze ze ja tak to nie mam z kim pogadac na tematy ginekologiczno-ciążowe. Wiekszosc moich znajomych jeszcze nie sa w temacie ewentualnie nie chca byc, moja mama tez nie jest wylewna tata bardziej ale nie bede gadac z ojcem o sluzie hehe a przyjaciolka urodziła kilka dni temu wiec nie ma czasu

reklama
To ja mam męża z którym mogę nawet o śluzie pogadać , z mamą moja tez :) tak to jedna szwagierka już ma 2 dzieci i już nie planuje , a druga jest w ciąży w 6 miesiącu to tez gadamy :-) ale żadna z wyżej wymienionych osób nie przeżyła poronienia i nie czekała długo na ciąże , także z wami jest inaczej , i cieszę sie ze mogę z wami pogadać , naprawdę <3

Ja mam w sumie 3 przyjaciolki i jedna wlasnie urodzila, druga nie chce miec dzieci a trzecia Stara sie juz rok i idzie na inseminacje i ogolnie draznia ja tematy ciazowe. A gadac o takich rzeczach ze znajoma z ktora widuje sie raz na miesiac na spacerze i gadamy o dzieciach to nie bardzo

Dzień dobry ;)

Aniu gratuluję ;* powtórz test albo leć na betę :) czyli nadal bierzesz dupha tak???

Dziewczyny Kochane zazdroszczę Wam mieszkania na swoim chociażby wynajętym ale zawsze ;)

Minka jak wieczór minął?????

Na bete nie ide. Poza tym u mnie nie ma gdzie zrobic w weekend. WcZoraj przestalam brac duphaston i do wizyty mam nic nie brac. Ale kupie sobie femibion natan 1

reklama
Ja moje wstawię ;)

Załączniki

• 1453534686379.jpg
    1453534686379.jpg
    71,3 KB · Wyświetleń: 60
Do góry