Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
KasiaMarysia fogo testu zebys nie myslala ze oszukuje z ta 1 krecha![]()
Kuźwa ja przeziebiona, Toska nie moze do siebie dojsc po tej wirusowce i też ja cos pobiera to jeszcze zaczyna bolec mnie ząb!!!!!! Musze umowic sie na wizyte.
Bo mozna leczyc zeby w ciąży a wiele kobiet o tym nie wie i się męcza. W 2 trymestrze to nawet chyba mozna wyrywać, a w 1 to leczenie jest bezpieczne bo ten wkład w zebie działa tylko w obrębie zęba i nie przechodzi na organizm, nawet znieczulenie jest dla kobiet w ciąży
Heja dziewczyny!! My wróciliśmy z 18 o 1:30- jestem dumna z synusia ze tym wytrzymal bo niemiałam go z kim zostawić. A tak posiedzieliśmy trochęi jesze o 2 robiłam mu chlebka z ogórkiem bo lodny byl
a dzis wstal o 9 wiec nie pospalismy, a juz ziewa
ja tez
Mąż tak jak myślałam - dogorywa w lózku. Oby do wieczora wydobrzal
Mnie cos boli podbrzusze wiec pewnie na owu
Aniu koleżanka poleca proszek do picia *spam* , dla kobiet w ciąży na przeziębienie.