reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Bo póki co ma status otwarty, ale od Martyny zależy kto w niej będzie ;)
później Martynnka może zrobić ją zamkniętą, i może,y sobie dodawać co chcemy, zdjęcia itd.! ;)

Nooo i jakby tak wszystkie wyslaly to o przyjecie do grupy no niektorych nie moge zaprosic nie wiem dlaczego to bysmy juz jutro mialy zamknieta. Tylko tam cos jest napisane ze na haslo mozna miec ale nie wiem gdzie to haslo ustawic haha boze jaki ja baran;p

reklama
Do góry