reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

To zadzwoń może do niej , nigdy nie wiadomo . Ja nie miałam cytologi w ciąży , albo nie pamietam , ale brązowego śluzu lub jakiś plamien to napewno nie miałam

reklama
Kilka razy sie to już zdarzyło. Kiedys lokalny pijaczek tego psa przypilnowal chwild zebym mogla przejsc. Chyba następnym razem zadzwonie na policje

Kasia możesz miec delikatne ścianki i tak ten wziernik Ci wkladala to moze cos uszkodzila.
Ja nie bedac w ciazy praktycznie po kazdym usg mam plamienia i moja ginka mowi ze moze szyjke za bardzo nacisnela i stad plamienie.
Jak nie ma świeżej krwi to spokojnie. Nic zlego soe nie dzieje

U Kasia będziesz nauczycielka? Ja nie pracuje w zawodzie i na pewno nigdy nie będę. Z wykształcenia jestem artysta plastyk :)

Kasiu ja nie miałam takiego plamienia ale obserwuj siebie i dużo lez kochana . Ja miałam plamienie jakiś czas temu i się okazało , że to krwiak ale na szczęście już go nie ma i wszystko jest ok. W którym jesteś tygodniu? Ale Ania mówi , że miała tak sami to pewnie nic groźnego skoro to akurat po badaniu :)

Tez zastanawialam sie czy to normalne. Ja jestem na dekolcie coraz bardziej wysypana :( mialam dzisiaj miec spotkanie, wiec musialam sie ubrac w cos innego niz jeansy i zalozylam bluzke, ktora nie ma duzego dekoltu ale ponad linia bluzki widac bylo to wszystko.... Chyba w golfach zaczne chodzic

Dzięki Aniu, troszkę się uspokoiłam, bolało mnie to badanie więc może i coś uszkodziła.

Dobra biorę się za czytanie co dziś u Was. Już wiem, że u Ani dobre jedzonko :D Jak się czujesz?? Kupił Ci mąż ten proszek ?

Minka :D już widzę minę szefa :D:D a P pewnie się głupio zrobiło i od razu mu opadł :D
Dentysty nikt nie lubi. Łącze się z Tobą w bólu.

Kasia pedagog?

Dzwoneczku jak leczo ? Udało się ? Zapal świece , winko i dalej staranka:D

Viola teraz taki sezon przeziębień. Może neozine kup? Dziś słyszałam jak lekarz doradzał takiej Pani z małą dziewczynką.

reklama
Kasiu ja nie miałam takiego plamienia ale obserwuj siebie i dużo lez kochana . Ja miałam plamienie jakiś czas temu i się okazało , że to krwiak ale na szczęście już go nie ma i wszystko jest ok. W którym jesteś tygodniu? Ale Ania mówi , że miała tak sami to pewnie nic groźnego skoro to akurat po badaniu :)

Ale krew miałaś ?? ;(
Ja wczoraj po badaniu tez mialam, ale malo. I dzisiaj tez widzialam na wkladce

Jak mi do jutra nie przejdzie to chyba zajrzę do niej...
India każda mia inne objawy, więc może u Ciebie to wysypka akurat :)

Do góry