reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Minka jakie badania robiłaś Ja chciałam sobie zrobić hormony tak na własną rękę bo mój gin uważa za nie trzeba tylko się starać a mnie nerw łapie jak się nie udaje. Mój M tez mi kiedyś z tekstem wyskoczył że traktuje bo jak reproduktora Chciałam zrobić prolaktyne ale doczytałam że to 21 dnia cyklu trzeba a mi w weekend wypada i lipa

Dora ja robilam mnóstwo badan:) na hormony, prolaktyne, morfologie, toksoplazmoze i inne ,mialam droznosc jajowodow- ktore i tak okazaly sie drozne:)
Ja badania robilam na wlasna reke, moj gin tez twierdzil ze wystarczy tylko sie starać... ta i co mi po tym staraniu jak efektow brak.

No wlasnie nie wiem. Czytalam, ze nie wazne jakie, oby testowa nie byla ciemniejsza od kontrolnej.... I tak uwierze jak na ciazowym zobacze

ANETA POKAAZUJ! wlasnie o ciaze tto chyba niekonieczniee takie same wydaje mi sie, na owu musza byc tluste obie mocne, a po owu juz negayyw, a jak ciaza to chyba naawet lekka? Kurdee, moze cos jest na rzeczy!

reklama
Anecia, pokaz pokaz! Jaaa, alle sie poddjaralam, ze Ci wyszla! Chyba zaraz sama polece kupic i zeobicc. Bo u chrzesniaczki bylam i mi zlecialo.. myslicie, ze w tesco beda?

Do góry