reklama
KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Ja lubię ale nie zrobię, wrrr odrzuca mnie.
U mnie 8 tydzień i 3 dzień
U mnie 8 tydzień i 3 dzień
viola150
Heh a mój organizm kolejny miesiąć pewnie robi mnie w konia, tym razem od 3 dni czuje że pobolewa mnie podbrzusze. próbowałam sobie wmawiać że mnie nie boli no ale boli, jak na @ tylko delikatniej.
Przerabiałam już w jednym miesiącu mdłości i @ przyszła, w ostatnim miesiącu byłam przeziębiona przed @, cały czas było mi zimno, wyczytałam że takie objawy ma duzo dziewczyn, a @ sie spóźniła na dodatek dwa dni... ehh, tym razem też pozostaje czekanie
Przerabiałam już w jednym miesiącu mdłości i @ przyszła, w ostatnim miesiącu byłam przeziębiona przed @, cały czas było mi zimno, wyczytałam że takie objawy ma duzo dziewczyn, a @ sie spóźniła na dodatek dwa dni... ehh, tym razem też pozostaje czekanie
Aniaa_H
No Kasia toteż się zblizasz
Viola musisz być cierpliwa ale wiem , że mnie łatwo jest mówić. Kurcze szkoda , że nie da się po prostu lwiedziec . Ok zaszłam i wiemalbo po prostu wybrać. Chce i koniec
![]()
To by bylo najlepsze, opcja "dzis zachodze w ciaze", i zachodzisz, potem np.za dwa lata "czas na drugie" i jest, a jak sie zachce to kolejne. W miare chcenia i mozliwosi, a niee, ze tam gdIe sie chce to nie ma, a gdzie sie nie chce to jest po 5..
Violaa, jeszcze troszeczke i zatestujeesz..!
Dziekuje, ze cos tam widzicie! I dziekuje, ze w ogole tu jestescie. Razniej mi, ze nie wariuje sama. A M.podejrzeniami nie robie nadziei, tylko kieds jak bede w ciazy oznajmie, ze jestem.. Musze uzbroic sie w cierpliwosc ;*
Ciekawe co z Wiki i jjej okresem dzisiejszym, ktory mam nadzieje nie przyszedl!
OlaMagda09
Ja raz sie przejechałam na robieniu testów przed okresem i juz nigdy więcej .
Np w tej ciąży zrobiłam test 2 dni przed okresem spodziewanym i zero cienia , zrobiłam za 4 dni i dwie piękne kreski .
Np w tej ciąży zrobiłam test 2 dni przed okresem spodziewanym i zero cienia , zrobiłam za 4 dni i dwie piękne kreski .
reklama
KasiaMarysia23
Zdecydowanie powinnam częściej porządki robić. Mam taką dużą kopertę z 18 i tam mam chowam takie duże karty z życzeniami. No i otwieram ta kopertę przeglądam zawartość i na końcu była duża biała koperta i napisane ; pamiątka ze ślubu. Otwieram i czytam życzenia, tam były też 2 instrukcje obsługi męża i żony, już miałam chować je instrukcje a tam 50 zł ;D 3 lata tam leżało ;D