reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Hehe zator w sumie odkryty ale nie zrobiony . Mąż rozebral rury do samej siemię i wychodzi na to ze na jakiś 7 metrach jest. Sprężyna poszedł kręcić.

Kochane ja też się stresuje przed każdym usg. Najchętniej to bym chodziła codziennie i sprawdzała czy wszystko oky :) powaga .

Ej zazdroszczę Ci Ola ze dzisiaj miałaś usg. Ja mam to olowkowe właśnie za tydzień i mnie skręca i mam nadzieje ze wyjdzie ok wszystko. Musi !!!!!!

Madzia ja jestem.pelna pozytywnych myśli i liczę na to ze to ciaza u ciebie :*

W ogóle to najlepsze by było jakby kwiecień wysypal testy dwukreskowe u każdej z Was. To by było jajo ;D

Ola jeszcze raz gratulacje:) rozumiem twoje obawy, ale wiara czyni cuda, będzie dobrze skoro do tej pory wszystko w porządeczku Urodzisz mała slicznotkę :)

Madzia czarna trzymam kciuki aby było pozytywnie.
Anka współczuje teściowej ...
Mama kulka mamm nadzieje że zaor pokonacie i wróci do ciebie cywilizacja;)
Poza tym mój mąz wrócił do domu i dziś mi sie wg t time dni płodne zaczynają, wg mojego libido też ;)
Więc przepraszam że reszcie nie odpowiem...
Miłego wieczora

Jejku jaka ja jestem zmeczona..... do tego boli mnie ząb.... juz dwa razy wkladala mi cos do zęba a on nadal boli....

Ja teraz z ciekawości sprawdziłam kiedy teoretycznie powinnam mieć owulacje i wychodzi że wczoraj niby może przed bo to zależy kiedy okres dostałam. A tak na serio to dopiero dzisiaj czuje że są płodne ale nie wiem czy dobrze czuje.

Anka przekichane masz z tymi zębami ale coś wiem na ten temat, ale przed ślubem wszystkie zrobiłam i mam spokój. Jeden mnie czasem boli ale jak mówi mój dentysta, że jak ten co zawsze to nic takiego :) Ginekologa fajnego nie spotkałam a dentysta świetny, uwielbiam go i ufam w 100% :D

Anka przekichane masz z tymi zębami ale coś wiem na ten temat, ale przed ślubem wszystkie zrobiłam i mam spokój. Jeden mnie czasem boli ale jak mówi mój dentysta, że jak ten co zawsze to nic takiego :) Ginekologa fajnego nie spotkałam a dentysta świetny, uwielbiam go i ufam w 100% :D
No ja mam straszne problemy z zębami. Za kase ktora wladowalam w zęby kupilabym super samochód

Ja za swoją pierwszą wypłatę musiałam zrobić koronke bo mi się ząb złamał na mordoklejku od tamtej pory nie jadam takich, ogólnie nigdy nie jadłam ale jakoś tak kupiłam i kuźwa trach. Ale na tyle więc o tyle dobrze

Dora i wiki ro działać! !!

Anko na żeby podobno goździki dobre.

Uwaga mój mąż znalazł zator 8 metrowa sprężyna która jest ***** mac za długa żeby go usunąć wiec pojechal do sąsiada po krótsza :D ja pitole toż to jakiś koszmar. Dobrze ze na dole u teściowej woda działa . Ale garow nie będę nosić przecież. Jezu mammnadzieje ze to naprawi bo bidulek marznie na tym dworze .

reklama
U mnie nie da rady działać bo mój w pracy. Padnięty jak cholera bo w szpitalu tyle zeszło . I też dzisiaj spał ze 3 godziny. No ale ja już wiedziałam że ten cykl przez infekcje odpuściliśmy więc płakać bardzo nie będę .

Ale przeboje z rurą masz... Masakra

Do góry