reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Wy mialyscie kebaby ja mam to!! :D

Załączniki

• 1458496576669.jpg
    1458496576669.jpg
    61,7 KB · Wyświetleń: 75
Witam dziewczynki ;) co chodzi o te sprzeczki i o to ,że jestem tu najmłodsza to pozwole sobie powstrzymać się od komentarza bo nikt nie jest mna i nikt nie ma prawa mnie oceniac . ;) ja nikogo tu nie oceniam bo nikogo nie znam a napisac to sobie mozna wszystko ładnie i w ogole ;) takze temat uwazam za zamkniety ;*

Mysle ,ze po prostu niektore dziewczyny ,aż się trzęsą z zazdrości ,chorej zazdrości i próbuja kogoś ustawiać, ale no przykro mi .

Ja czytam wszystko co piszecie i gdyby mi to nie pasowalo to bym tu nie wchodzila i nie odpisywala nic. Prawda jest taka ,że nie można do zbrzydzenia pisać o jednym i tym samym wiec nowe wątki są według mnie mile widziane. Ale jesli komus to nie pasuje to trzeba sie pożegnac.

I po raz kolejny powtarzam ze ja ciesze sie z wypowiedzi ciezarowek a jeszcze bardziej z widoku pieknych 2 kreseczek czego zycze kazdej z Was ;* pozdrowic Was chcialam i buziaczki przesylam;**

reklama
Hej Nadziejka :*
Właśnie ja tez nie chcialam nikogo oceniać bo nikogo nie znam takze to bylo dziecinne i chamskie .aaa dobra nie zaczynam dlatego się wkurzylam.

A ja lubię trudne sprawy :)

Do góry