reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dzień dobry ;*

OlaMagda który już masz tydzień??? piękny brzuszek, na jakim filmie byłaś z rodzinka?

Madzia poszukaj 10 czułości o jutro zrób :) ale ja wiem ze u Ciebie ciąża.

Viola uważaj na siebie :) na następnej wizycie będzie piękne serce :) a do wizyty szybko minie, bo święta :)

Aniaa_H where are u???????

Może dziś wyskoczę i poszukam:)

reklama
KasiaMarysia - 17tydzien . Byłam na tym nowym filmie Leonardo dicaprio co dostał oskary , zajebisty :-)
Magda kup testy w aptece a nie w sklepach .

Czarna koniecznie jutro musisz powtórzyć test!

Nie wiem dlaczego mnie swedzialo, ale mam taka robiona maść dla Tosi której używamy od urodzenia i posmarowalam sie dwa razy i jest ok

Jejku dziewczyny jak ja sie stresuje.... kopnijcie mnie w dupsko zebym się ogarnela :) poza tym ide pierwszy raz do gina i on nazywa sie Słodki i naprawdę jest taki słodki ze szok hehe pamietam go ze szpitala jaki był fajny.

Napisalam i nie dodalo

Chyba po majtkach mnie swedzialo bo mam takie jedne majtki z bambusa czy cos takiego i ja je zakladam bardzo rzadko chyba dlatego ze mnie po nich swedzi

Czarna koniecznie jutro musisz powtórzyć test!

Nie wiem dlaczego mnie swedzialo, ale mam taka robiona maść dla Tosi której używamy od urodzenia i posmarowalam sie dwa razy i jest ok

Jejku dziewczyny jak ja sie stresuje.... kopnijcie mnie w dupsko zebym się ogarnela :) poza tym ide pierwszy raz do gina i on nazywa sie Słodki i naprawdę jest taki słodki ze szok hehe pamietam go ze szpitala jaki był fajny.

Anka dasz rade!:) Twarda babka z Ciebie:*

Dobra dziewczyny mam test z czułością 10:)
Jutro rano zrobię i liczę na cud...

Madzia trzymam kciukasy!!

Anka wiem co czujesz. Będzie dobrze. Ja juz teraz sobie ustala wizyty na jak najwcześniej żeby nie czekać cały dzień i się nie stresować. W ogóle to chyba mi się od Ciebie udzieliło bo jestem dzisiaj pełna obaw jakaś.
Plecy mniej mnie bolą , mniej sikam i jakoś mnie coś naszło. ... Jezus maria w ciazy to same stresy mamy

Ja to ja w ogole porażka z tymi objawami.... w tamtych ciazach to bolal mnoe brzuch a teraz sporadycznie. Od jakis 2 tyg nie mam mdlosci, czasami mnie zamdli no i nie mam śluzu.... do tej pory mialam go duzo az na papierze a teraz nie mam.
Nie czytam w necie bo tylko znajde jakas glupote...

reklama
Do góry