CzarnaMadzia
Moderatorka
A nie wiem bo teraz troche krwi zobaczyłam i tyle... szyjka dalej zamknięta ale miękkaale to plamienie to ciągle masz czy jednorazowe?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A nie wiem bo teraz troche krwi zobaczyłam i tyle... szyjka dalej zamknięta ale miękkaale to plamienie to ciągle masz czy jednorazowe?
Dwie tutaj miały już takie plamienie ale nie pamiętam już kto więc może być nadzieja nadalJa nadal wierze ze to ciaza
Anka no ja też nie czytam . Ciągle mi się kolacza w głowie słowa koleżanki : nie ma krwawienia ani skurczów znaczy jest ok.
Ja tez ruchy czułam a teraz nie czuje od chyba 2 dni ale to chyba normalne bo dzieciak za mały. Byle do piątku.
Czarna Madzia dlatego to zachodzenie w ciążę jest głupie. .. plamienie może być implantacja może być plamieniem na początku ciąży (ja plamilam ponad tydzien) a może to być zapowiedź okresu i weź tu bądź mądra :/
Będę pewnie odosobnionym głosem rozsądku. zrób go jutro z porannego moczu.
bo może być ze teraz nie wyjdzie i co? @ nie przyjdzie i znowu będziesz robiła? bez sensu trochę. ..