reklama
Ola21-1995
Fanka BB :)
Szykuje się powoli na nocke miłego wieczoru dziewczynki :* :*
OlaMagda09
Aga ja tam widzę cień ! Dobry nam telefon to temu hahaha [emoji38]

Aniaa_H
Ole dwie, ja mam raz sucho raz mokro przed @, i to tak, ze mnie bialy sluz zalewa, wiec to nie regula Dziewczyny.. test, tylko test..Oj to ja ci to mowie ze ciaza ! Taki biały śluz miałam przed spodziewana @ i juz wiedziałam co sie święci :-)
Mamakulka
A mnie łeb rozbolal z nerwów i płaczu. Ustaliliśmy pewne rzeczy i oby było okej. To moje dziecko to chyba się urodzi klebkiem nerwów. Jezu dobrze ze za dwa dni wizyta bo bym zdechła chyba. W ogóle nie czuje się w xiazy ostatnio
Dziewczęta mam nadzieje ze jak wstanę rano to będę mieć powód. Do radości razy ile? 3? Ola Agusia i Madzik
Idę obejrzeć serial bo nowy odcinek wyszedł i spać. Wiecie co na pocieszenie zjedliśmy z moim? Ser smażony. O 21.30 taka bomba. Trudno się mówi
dobrej nocy zycze trzymam kciuki i calusy. Proszę wysyłać mi pozytywna energię. Pa 
Dziewczęta mam nadzieje ze jak wstanę rano to będę mieć powód. Do radości razy ile? 3? Ola Agusia i Madzik
Idę obejrzeć serial bo nowy odcinek wyszedł i spać. Wiecie co na pocieszenie zjedliśmy z moim? Ser smażony. O 21.30 taka bomba. Trudno się mówi
tatinka
mamakulka ja w ciazy tez przezywalam rozne sprawy bardzo..az za bardzo:/z nerwow urodzilam o miesiac za wczesnie wiec kochana spokoj spokoj spokoj zycze ci duzo spokoju.wszystko sie samo ulozy
moj maz tez ma wlasna firme i tez ja rozkrecal i jest dobrze
wiadomo zawsze jest stres ale najwazniejszy jest maluszek i ty!pamietaj zawsze o sobie!!!
czarna madzia tez pisalas ze sie poklocilas i poryczalas..dziewczynki nie wolno sie dolowac!nie wolno wam zapiminac o sobie bo takie placze i dolowanie sie nam w niczym nie pomoga!
myslec o sobie i dbac o siebie!!!cala reszta sie ulozy!
jutro trzymam mocno kciuki za trojeczke was
ale super wiosna idzie i tyle fasolek!bardzo bardzo ale to bardzo sie ciesze ze wam soe udalo udaje i jutro uda
co do mojego taty to niestety zle wiesci
dalej spiaczka ale niestety doszlo zapalenie pluc do tego.strasznie tu wszyscy to przezywamy:/do tego tymek ma zapalenie gardla i nic nie je od 4dni
ja dostalam zapalenie zatok i jestem opuchnieta obolala i zasmarkana..moj maz musial wrocic do domu na dwa dni wiec zostalam z mama i siostra( ma 12 lat)..ciezko nam tu ale musimy czekac:/na weekend bedzie jeszcze moj brat i maz wroci to zawsze jakos tak latwiej..
dziewczyny ja staram sie czytac i nadrabiac posty..nie uda mi sie to zawsze ale trzymam mocno kciuki i ciesze sie za was bardzo!!
mamakulka spij spokojnie jutro bedzie lepszy dzien a kasa sie absolutnie nie przejmuj!!bedzie raz mniej raz wiecej
madzia oby @ nie przylazla!
kasia dbaj o siebie
olamagda zdrowiej
czarna madzia tez pisalas ze sie poklocilas i poryczalas..dziewczynki nie wolno sie dolowac!nie wolno wam zapiminac o sobie bo takie placze i dolowanie sie nam w niczym nie pomoga!
myslec o sobie i dbac o siebie!!!cala reszta sie ulozy!
jutro trzymam mocno kciuki za trojeczke was
ale super wiosna idzie i tyle fasolek!bardzo bardzo ale to bardzo sie ciesze ze wam soe udalo udaje i jutro uda
co do mojego taty to niestety zle wiesci
dziewczyny ja staram sie czytac i nadrabiac posty..nie uda mi sie to zawsze ale trzymam mocno kciuki i ciesze sie za was bardzo!!
mamakulka spij spokojnie jutro bedzie lepszy dzien a kasa sie absolutnie nie przejmuj!!bedzie raz mniej raz wiecej
madzia oby @ nie przylazla!
kasia dbaj o siebie
olamagda zdrowiej
reklama