reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
aga ja dostaje oczoplasu bo widzę oprócz kontrolnej kreski takie jakby przebarwienia w dwóch miejscach... powtórz lepiej jutro test z porannego moczu ;)

A mnie łeb rozbolal z nerwów i płaczu. Ustaliliśmy pewne rzeczy i oby było okej. To moje dziecko to chyba się urodzi klebkiem nerwów. Jezu dobrze ze za dwa dni wizyta bo bym zdechła chyba. W ogóle nie czuje się w xiazy ostatnio :)

Dziewczęta mam nadzieje ze jak wstanę rano to będę mieć powód. Do radości razy ile? 3? Ola Agusia i Madzik :)

Idę obejrzeć serial bo nowy odcinek wyszedł i spać. Wiecie co na pocieszenie zjedliśmy z moim? Ser smażony. O 21.30 taka bomba. Trudno się mówi :) dobrej nocy zycze trzymam kciuki i calusy. Proszę wysyłać mi pozytywna energię. Pa :)

mamakulka ja w ciazy tez przezywalam rozne sprawy bardzo..az za bardzo:/z nerwow urodzilam o miesiac za wczesnie wiec kochana spokoj spokoj spokoj zycze ci duzo spokoju.wszystko sie samo ulozy:)moj maz tez ma wlasna firme i tez ja rozkrecal i jest dobrze:)wiadomo zawsze jest stres ale najwazniejszy jest maluszek i ty!pamietaj zawsze o sobie!!!
czarna madzia tez pisalas ze sie poklocilas i poryczalas..dziewczynki nie wolno sie dolowac!nie wolno wam zapiminac o sobie bo takie placze i dolowanie sie nam w niczym nie pomoga!
myslec o sobie i dbac o siebie!!!cala reszta sie ulozy!:)
jutro trzymam mocno kciuki za trojeczke was:)
ale super wiosna idzie i tyle fasolek!bardzo bardzo ale to bardzo sie ciesze ze wam soe udalo udaje i jutro uda:)

co do mojego taty to niestety zle wiesci:(dalej spiaczka ale niestety doszlo zapalenie pluc do tego.strasznie tu wszyscy to przezywamy:/do tego tymek ma zapalenie gardla i nic nie je od 4dni:(ja dostalam zapalenie zatok i jestem opuchnieta obolala i zasmarkana..moj maz musial wrocic do domu na dwa dni wiec zostalam z mama i siostra( ma 12 lat)..ciezko nam tu ale musimy czekac:/na weekend bedzie jeszcze moj brat i maz wroci to zawsze jakos tak latwiej..

dziewczyny ja staram sie czytac i nadrabiac posty..nie uda mi sie to zawsze ale trzymam mocno kciuki i ciesze sie za was bardzo!!
mamakulka spij spokojnie jutro bedzie lepszy dzien a kasa sie absolutnie nie przejmuj!!bedzie raz mniej raz wiecej:)
madzia oby @ nie przylazla!:)
kasia dbaj o siebie:)
olamagda zdrowiej:)

reklama
Do góry