reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Szkoda że Minka nie chce wracać, zalozyla to forum i troche rozumiem ja ze smutno jak kazda z nas po kolei widziała dwie kreski a ona nie mogla sie doczekać... Ale musiała sie spodziewać tego ze może tak być... Niepotrzebnie tak sie unosila.

reklama
Pisała mi Minka że już nas nie czyta i odcina się od tego forum, ale jak się wejdzie na jej profil to niby pisze że ,,przegląda forum (przed chwilą)" więc pewnie nas czyta. Może jak się jej uda to się odezwie pochwalić. :)tego jej życzę.

Minka jeśli czytasz to chce żebyś wiedziała że życzę Ci wszystkiego dobrego i żebyś kiedyś się odezwała :* a na pewno żebyś podzieliła się z nami wesołą nowiną jak ci się uda :*

Haha wiem co i jak z ta szyjka bo ja obserwuje juz 3 cykl:)
Kiedyś wysyłałem Ci Olu link to tej strony na której pokazują jak szyjka w danym dniu cyklu wyglada:)
Codziennie sie badam wiec później mi łatwiej określić co się dzieje:)
A w ciąży powinna być wysoko i zamknięta.
Aga przy takiej rozpiętości cyklu ciężko trafic w owu.. mogła już być. .. albo dopiero będzie. Nie ma co się denerwować pójdziesz do giną, zrobisz badania i lekarz podziala:)

Czytalam, bo bardzo kibicowalam CzarnejMadzi- jeszcze bedziesz mama:*
Kasia gratuluje jeszcze raz:*
Trzymajcie sie i wszystkiego dobrego dla Was!
Minka kochana! Jeszcze razem będziemy! :)) jeśli chcesz odpocząć od forum rozumiem:) może stres odpuści i w tym cyklu zajdzie?:*
Kurde moze mi też taki odwyk by na dobre wyszedl:)

Aniaa_H z new adult czytałam chyba większość z książek wydanych w Polsce ;)
Za paranormal romance się dopiero biorę, więc za dużo tego nie przeczytałam, bardziej mogę coś polecić z new adult ;) Ogólnie to hmm uwielbiam: "Meybe Someday" Colleen Hoover, "Morze spokoju" Katja Millay, książki z cyklu "Wybrani" C. J. Daugherty, "Trylogię czasu" Kerstin Gier i wiele, wiele innych ale nie bede sią na forum o tym rozpisywać, bo zaraz usłyszę, że to forum dotyczy czego innego hehehe :p

Lecę się szykować do pracy ;)
miłego dzionka ;*

reklama
Do góry