reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Hmm 21 lutego się zaczął w nocy tak dawalam na 21 marca ale zapomniałam przecież ze luty dwa dni krótszy wiec tak teraz wychodzi jeden dzień po terminie dopiero a lubi się czasem spóźnić .
A ten test zrobiłam przed terminem i jeszcze wieczorem niepotrzebnie :/

reklama
Ja nie wierzyłam , że jestem w ciąży 9 dni bo ciągle mnie bolał brzuch i wydawało mi się co chwila , że to już. Ola bądź dobrej myśli kobietko :*

Rozmawiałam własnie z moją koleżanką, która jest w 7 miesiącu i brzuch ja swędział i na początku sobie tłumaczyła że to skóra się rozciąga, ale lekarz ja skierował na próby wątrobowe i wyszły podwyższone i ma podejrzenie cholestazy i też na święta będzie w szpitalu...

Kochane u mnie w szpitalu to jest masakracja jednym slowem. Rzeźnia po prostu . Tu nic nie robia daja tylko nospe i tyle. juz mnie nie boli nic wiec wytrzymam te 2 tyg do wizyty ;* i przy okazji mu powiem jak i co i niech zobaczy wyniki krwi moze faktycznie powinnam brac magnez. Proszę brzuszek;*

Załączniki

• 1458759069631.jpg
    1458759069631.jpg
    42,7 KB · Wyświetleń: 84
reklama
Do góry