reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ja w pierwszej ciąży w ogóle nie miałam tej linea nerga. .. słyszałam że to zależy od karnacji i poziomu hormonów...

reklama
India - To szybko co sie robi , normalnie to pod koniec 5 miesiąca sie pojawia . Ja jeszcze nie mam kreski
Serio?? Gdzies czytalam, ze ok 12 tygodnia sie zaczyna pojawiac. Ona jeszcze nie jest ciemna, jest jak cien linii :p widac, ze sie delikatnie odroznia, albo mam omamy ciazowe ;-)

Ja dzisiaj czytałam kalendarz ciąży na tydzień 9 i było napisane ze już w tym tyg może robić się widoczna. .. ale to pewnie od kobiety zależy wszystko :)

Wrzuce Wam zdj. Widac cos? Jak dla mnie cos sie odznacza choc to nie takie oczywiste :D

Załączniki

• 1458850965108.jpg
    1458850965108.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 66
Poza tym ja po ciazy mam luzniejsza skore na brzuchu i jak sie zginam w pol to tak brzydko sie marszczy
... Po drugiej ciazy na pewno bedzoe jeszcze gorzej... Nic tylko zbierac na klinike Ambroziaka....

reklama
India jakbyś zobaczyła mój brzuch to by ci się lepiej zrobiło. .. mam rozstępy od pępka po kolana... :( i na biuście też. .. normalnie masakra jakaś a się smarowalam i masowalam i podczas ciąży i po porodzie i doopa :(

Do góry