reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ja tez mam rozstępy , normalnie to ich tak nie widać bo dużo mi znikło i sie rozjaśniło i skurczyło po tym biOil , ale teraz jak brzuch urósł to sie znowu rozszerzyły ale nowych chyba nie bedzie , a smaruje tym bioil 2 razy dziennie to naprawdę produkt cud :-)

reklama
No ja na piersiach tez mam.... Ale wlasnie rozstepy mi tak nir przeszkadzaja jak zwisy i zapasy tluszczyku :-)
I ja tez sie smarowalam i w jakims 35 tyg moj mi mowi, ale masz rozstepy. Ide do lustra, patrze na faldki pod plecami i nagle szok i przerazenie, rozstepy koloru purpury...
Na szczescie nie sa juz az tak widoczne

A ja się tak nieśmiało z Wami przywitam. Na co dzień należę do innego forum, bo za 3 miesiące wychodzę za mąż.
Postanowiliśmy rozpocząć starania zaraz po ślubie, ale któregoś wieczoru było troszkę winka i pod wpływem emocji stało się co się stało i rano zobaczyłam płodny śluz u siebie i z racji tego, że wyczuwam troszkę swoją owulację to istnieje te 30% szans na ciążę;)
Nie jestem z tych co wariują na punkcie objawów, bo już to kiedyś przechodziłam, ale czuję się niewyraźnie (do miesiączki kilka dni) więc postanowiłam, że dołączę do Was już teraz. Tak czy siak zostanę, bo starania już zaraz.:)
A, że wydajecie się super to liczę, że przygarniecie mnie:)

Raczej się nie nastawiam, bo wolałabym poczekać. Stres przedślubny nie jest dobrym sprzymierzeńcem, ale zostały 3 miesiączki do startu, jak to liczę:p.
Może nie być u mnie za łatwo, bo mam PCO, ale lekarz tak sobie to stwierdził... bez nadmiaru badań.
Liczę, że się uda!:)

No więc tak, jestem z lubuskiego, mam 27 lat już. Jestem księgową, a z moim przyszłym mężem jestem ponad 6 lat.
Kilka lat temu bardzo chciałam być w ciąży, ale mój M nie był na to gotowy. I dobrze się stało. Teraz mamy mieszkanie, zaraz ślub i oboje marzymy o bobasku.:)
Bardzo mi miło Was poznać:).

Wróciłam bo mój się kapie od półtorej godziny cholernik :)

Co do tej linii to mam koleżankę która jest w 13 t 1 d pierwszej ciąży i twierdzi , że czuje kopniaki. Nie ruchy. Kopniaki. I ma odbity szew od legginsow i tez twierdzi ze ma linie. I w ogóle trochę mnie irytuje takim zachowaniem. Wczesna ciaza. A ona się zachowuje jakby była w 15 miesiącu. Kupuje ciuchy ciążowe I juz je nosi majtki spodnie i tuniki i juz ma łóżeczko rozłożone itp. Denerwuje mnie to. Hehe

Witaj dowela zapraszamy serdecznie :) powiedz coś o sobie kochana :)

O mój wyszedł z wanny to lecę papa :*

reklama
Pewnie, nawet jak nie teraz to i tak sie w koncu uda :-)
U nas tabelka ze starajacymi sie topnieje, wiec mamy tu duzo szczescia :-) nawet przedwczoraj mialysmy szczesliwe nowiny :-)

Do góry