reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Kasia ja byłam pierwszy raz w 6tg ( licząc od 1 dnia okresu ) i pęcherzy widziała i tyle . Także teraz będziesz mieć 4yg to tak za 2-3 tyg możesz iść wcześniej poprostu nie mA po co

Ja byłam w 6 tc i było serce a na pierwszej wizycie byłam w 5 tc.

No India ale ja o niej hehe nie on Tobie ;) u niej to nic nie widać tylko szew od legginsow . U Ciebie widzę linie.

Życiowa nie swiruj. Ja Cię zaraziłam swirowaniem hehe
Ja miałam 2 dni dolegliwości na dwa dni ciszy i się naczytalam w necie wtedy i mało nie zapadłam na depresję. Był moment , kiedy już miałam ochotę gdzieś na ip jechać bo co ro jest ze jie rzygam i później poczułam zapach otwierane lodówki i jak nie chlusnelam... Nie zdążyłam otworzyć klapy od toalety :D no i się uspokoiłam.

Kasiu ja bylam teraz równo 6ytyg od om i zarodek jest ale jeszcze serduszko nie bilo i mam wizytę za 2tyg takze może rzeczywiście za 3tyg najpewniej :)

Dowela witaj :)

Dziewczyny u mnie wszystko Oki, czuje sie roznie- tzn zauważyłam ze jak robię się glodna to zaraz nachodzą mnie mdłości, musze cos zjeść... I w ogóle nie ciągnie mnie do słodkiego :) jak pomysle o ciastach na święta to mi nie dobrze za to konkrety... - o tak :D

A chciałam was zapytać o to usg genetycznie - bo w pierwszej ciąży miałam usg na kazdej wizycie u mojej gin, ale nic nie mowila ze ktores to genetyczne. To trzeba je zawsze robic czy tylko w szczególnych przypadkach??

Viola genetyczne jest inne , u mnie tez gine ma w gabinecie usg , i mi robi ciagle , ale na genetyczne poszłam do szpitala bo to ci robia wymiary wszystkiego i 3D obraz itd.. I na połówkowe tez idę do szpitala .

reklama
Hmm no mi połówkowe robiła u siebie w gabinecie w 20tc bo mowila ale o genetycznym nie wspominała... I teraz nie wiem czy jej cos mam wspomnieć czy nie- wiesz z to jeszcze trochę czasu ale tak sobie rozmyślam...

Ania jak sie trzymasz?? Ja rozlaka z mala?? Dają Ci jakies leki?? Kolacja mega - w sam raz dla ciężarnej ;)

Nadziejka, Ola sliczne brzusie :) ciekawe czy u mnie będzie teraz wcześniej widac :) ruchy w pierwszej ciąży poczułam ok 21tc.

Mamakulka trzymam kciuki za wizytę :)

India najważniejsze że jesteś pod opieka gin i pójdziesz do endo i wszystko będzie dobrze! :) a na infekcje co dostałaś?? Naprawdę nic nie czujesz ze ci się przyplatalo??

Do góry