reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Aga oczywiście że masz :) forum jest po to by wspierać a nie sobie wytykać. Mysle że Magda nie miała nic złego namyśli, nic wcześniej chyba nie napisałaś osobie i może dlatego tak to można bylo odebrać. Nie ma co się denerwować. Ja w sumie musiałam przeoczyć jakiegoś posta bo myślałam,że to Twoja pierwsza ciąża

reklama
dowela lekarze często tak mówią mi tak mówiło kilku lekarzy jak miałam 18 lat o_O a później ze juz nic z tego nie będzie. .. i co? i wpadłam :p w wieku 24 lat ;) za drugim razem było więcej problemów bo człowiek myślał o tym ciągle a przy pco nieregularne cykle to comiesięczne opóźnienie @ i nadzieja ze może się udało. .. :) trzeba wierzyć ale umieć wyluzować tez... spokój i opanowanie i równowaga we wszystkim :)

Dociekliwa jestem, wiec posprawdzalam. Genetyczne robia na Nfz, prenatalne sa przy zwiekszonym ryzyku :]

No tak ale do genetycznych trzeba miec jakies dodatkowe wskazania żeby je zrobić?? Czy to właśnie te pomiary w 12-13tc?? Bo prenatalne to wiem ze po 35rz bezpłatnie.

WIktoria już prawie wszystko. Załatwiamy teraz formalności przedślubne i jest troszkę stresu:p.

Życiowa być może, ale sama go o to pytałam. Mam problem z insuliną i często mam torbiele. A poza tym bardzo chcę już być mamusią więc niech będzie, że czas goni:D.

Każdy ma swoje przeżycia i swoją przeszłość , forum jest po to żeby sie wygadać i wspierać , ostatnio juz były kłótnie w tamtym tygodniu i nie wchodziłam 4 dni bo po co , czytać niepotrzebne ocenianie i krytykowanie , wiec przestańcie bo sie forum oczyści z ludzi , nie bedzie chciało sie wchodzić bo strach by cie nie oceniano .

Witaj Dowela :)
Anka super że do domku idziesz.
Tatinka pozytywne fulidy wysyłam.
Ola mam nadziejże że @ nie przyjdzie
Mama kulka gratuluje chłopca.
Pozostałym dziewczynom buziaki :-) :) i miłego dnia

Aga nie unos się.... weszłas na forum i nie zaczęłas rozmowy od przedstawienia swojej osoby tylko od wypytywania o pco, clo i ile czasu zajmuje zajście w ciążę z ta choroba. Jedyne co o Tobie wiedzialysmy to fakt ze to Twoja druga ciąża i ze to Twój pierwszy cykl. Nic więcej.
A co do oceniania.. jeżeli wypowiem swoje zdanie na dany temat to od razu kogoś obrażam? Nie mogę nic powiedzieć oprócz puszczanie buziaczków i opowiadania o swoim objawach?
To trochę niesprawiedliwe.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry