reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Hahahah narazie nie planuje :-D tylko tak strasznie nie mogliśmy wybrać miedzy Milena i Walentyna wiec tak mówię ze jakby co to zaklepuje Walentynę

reklama
Hej dziewczyny. Co slychac?

Tak sie zastanawiam myslicie ze moge byc jeszcze w ciazy i. Niewiem za wczesnie test?? Ze owulacja sie przesunelam czy juz raczej na ten cykl niema szansy??

Jak myslicie ile po owulacji test czy to z krwi czy mocz wyjdzie na + ?

Xoxo

Jejku wy tu o imionach już mówicie a ja nawet o tym nie myślałam jeszcze o_O w ogóle. .. pewnie na ostatnią chwilę coś wymyślimy :p
Mała by chciała żeby jej siostra (jak będzie dziewczynka) miała na imię Elza ha ha ha skłaniam się bardziej do Elizy ;) i to tyle rozważań o imionach z mojej strony. ..
w ogóle tak myślałam że muszę do tego gina przenieść wizytę na tydzień wcześniej bo miał być miesiąc od poprzedniej... a ja się zagalopowalam przy rejestracji :p
no i mam mało tego duphastonu...
aaa w ogóle to wczoraj i dzisiaj miałam raka akcje przy podcieraniu że taki ciągnący glutek został na papierze... jakbym była na końcówce ciąży to bym myślała ze to czop a teraz... nie mam pojęcia co to było. .. sorry za takie opisy ale nie wiem co myśleć. ..

Życiowa nie przejmuj sie ja tez wczoraj mialam taki ciagnacy glutek i w ogole ogolnie mam teraz duzo sluzu to chyba taki urok ;);*

Aga to już 8 dni po terminie @ wiec test z krwi jest wiarygodny. ja na twoim miejscu już bym nie powtarzała a poszła do ginekologa po prostu. zrobi ci usg i powie co i jak.

Zyciowa ja tez raz mialam cos takiego i to na drugi dzien po seksie i sie tez zastanawialam co to moze byc bo wygladalo troche jak ten czop.

reklama
Do góry