reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Implantacja jakk najbardziej moze wystapic w dzien @ i troche mozna ja pomylic z @. Wielokrotnie tak czytalam. Ponoc okolo 3 dni po implantacji test moze byc pozytywny, tylko nie wiem czy mozzna tyle czekac z uwaggi na Twoje badania

Testu nie zrobię, byłam przed chwilą w rossmanie i wyszłam, nie kupiłam, kupowalam ponad rok i nic nie wychodziło, obiecałam sobie ze więcej nie kupię

Anette ja tak miałam w poprzednim cyklu:)
Dzień przed terminem @ dostałam brązowego plamienia i troche krwi poleciało, następnego dnia czysto...
Dzień później znowu różowa wydzielina, i dopiero kolejnego dnia wieczorem mnie zalało:)
Także daj sie @ rozchulac:)
A @ licz od dnia krwawienia nie plamienia (czyli musi pierdyknac i wtedy liczysz):D

Czarnulko, a co do Tojego pytania - nie jestem z Mazowieckiego, tylko z Wielkopolski, ale nie ograniczam się do moich okolic jesli chodzi o dalsze zycie moje, wiec chetnie zobacze te działki :):)

reklama
Hej, niewiem czy powinnam jeszcze do was pisać czy w ogóle któraś zauważy ten post :p ale może jednak :p
Miałam termin miesiączki na wczoraj a więc we wtorek jak szłam do pracy wsadzilam sobie Tampon bo nie chciałam że jakby co mnie zalało w pracy, w połowie pracy byłam ciekawa czy dostałam @ i go wyciaglam, miałam lekko różowy śluz to pomyślałam że dostanę w środę czyli w dniu spodziewanej miesiączki. Wczoraj rano wstałam byłam czysta na wkladce, ale metodą patyczka sprawdziłam i patrze mam brąz na nim to pomyślałam że dostałam i wsadzilam Tampon, strasznie mnie uciskal i zaczął boleć jajnik to go po 2 godzinach wyciaglam i patrze jest miesiączka to spoko, założyłam podpaske około 13 wczoraj i do dziś mi nic nie leci. Znów badanie patyczkiem i dalej brązowy śluz. Zawsze używałam tamponow i miałam słabe miesiączki, ale teraz to już chyba przesada, ja osobiście bym tego nie nazwała miesiączkę. Między 3 a 5 dniem cyklu mam iść zbadać hormony i co mam teraz zrobić? Iść jutro? 5 dzień wypada w niedzielę. Ale może to nie miesiączka? I może dopiero przyjdzie?

A Madzia tylko raz tak miałaś czy co miesiąc tak masz ?

Chyba tylko raz bo nie pamiętam żebym wcześniej miała jakieś plamienia kilka dni przed @:)

Do góry