Ola21-1995
Fanka BB :)
Badal badal usg dopochwowo mi robil
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a pacherzyk tez nie musi byc jeszcze widoczny?Ola21 musi być w macicy ale może być maciupeńki taki ze tylko pod mikroskopem go widać![]()
nie musi być jeszcze widoczny jak to wczesna ciążaa pacherzyk tez nie musi byc jeszcze widoczny?
dlaczego dziwne??? ja juz mam tak zryty beret ze masakra ..Viola gdzie jesteś kochana !
Ola dziwne... ale pojdziesz na betę i gitara.
Od 2 dni chodzi za mną chleb w jajku.. no nie wytrzymam, a jadłam wczoraj i dziś 2 razy.
jezu mam nadzieje wszyscy mowia ze to na pewno ciazanie musi być jeszcze widoczny jak to wczesna ciążaspokojnie maleńka pewnie za tydzień będzie juz pecherzyk widać a może nawet zarodek. wyluzuj. nie rób juz skany testów a zrób betę tak jak zalecił lekarz :*