reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

ola do jasnej cholery!wez ty sie kobieto wyluzuj!!jestes w ciazy koniec gadania i wkrecania!beta ci potwierdzi a za tydzien juz bedzie wiecej widac i juz!masz dwie krechy jak byk!idz rano jutro na bete i sie uspokoj:):)

co do kasy w ciazy to na l4 dostajesz 100% wyplaty.pozniej na macierzynskim jak bierzesz roczny to mozesz albo caly rok 80% wybrac albo pierwsze 6 miesiecy 100% a pozostale 60%. ja wybralam pierwsza opcje bo wtedy nie odczuwasz tego az tak bardzo.a l4 jak bierzesz to lekarz musi zaznaczyc ze jestes w ciazy.ja poszlam na zwolnienie w 5miesiacu bo mi lekarz juz kazal..nie chcialam bo bardzo lubie swoja prace ale jak juz bylam w domu to docenilam ten czas bo sobie wszystko na spokojnie zalatwialam kupiwalam i odpoczywalam.wrocilam do pracy normalnie po macierzynskim,moje stanowisko na mnie czekalo.czy isc od razy na l4..hm wedlug mnie kazdy musi dzialac wedlug wlasnego sumienia i przedewszystkim patrzec na dobro swojego malucha i swoje..

Tatinko kochana jak czytam twoje wpisy to mam ochotę zrobić" kopiuj wklej". Dokładnie takie samo mam zdanie na temat l4
Trzymam mocno kciuki aby do ciebie 2 nie przyszla :)

reklama
Ja mam biurowa prace aczkolwiek bardzo stresująca. Bede pracować na początku ile sie da, potem bede pomagać zdalnie z domu i potem juz idę na zwolnienie. Ale u mnie to chyba dopiero po ślubie. Do tego czasu starań brak :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

olu trzymamy;)idz spac o wyspij sie!!:):)

madzi mi strasznie szkoda i naszej ani:(mam nadzieje ze kobietki beda dzielne!!

a ja dalej czekam na malpiszona!nie wiem nie wiem..chyba pojde spac:)
dobranoc wam wszystkim!spokojnej nocki!:)

Cześć dziewczyny mogę się przyłączyć?

Widzę, że wasz wątek żyje, a mi obecnie podczas moich starań potrzeba osób z którymi mogę pogadać i pozawracać głowę w oczekiwaniu na ll kreski:)

Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny mogę się przyłączyć?

Widzę, że wasz wątek żyje, a mi obecnie podczas moich starań potrzeba osób z którymi mogę pogadać i pozawracać głowę w oczekiwaniu na ll kreski:)

Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom
Witaj :) napisz coś o sobie? Ile masz lat? Który cykl starań? Która ciąża? Z jakiego miasta jesteś? Te forum jest bardzo żywe :)

Do góry