reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

No oby dalsze dni obfitowały w testy z dwoma kreskami :)

India to super , dzięki brzuch boli mniej. Ja miałam bóle nie pamiętam do którego tygodnia ale były na pewno.

Ola21 Ty zaszlas i gdzie jesteś ??;)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej Kobietki ;)
Jestem i ja ;) od wczoraj wzięłam się za czytanie książki i tak oderwać się od niej nie mogę ;p w sumie to czytam 2 naraz ;)
Mnie kobietki nie zraża wasze pisanie o ciąży i brzuszkach, bardzo mnie cieszy to że innym się udaje i wiem że na mnie też przyjdzie pora ;p i uwielbiam oglądać fotki waszych fasolek i waszych ciążowych brzuszków :D
Od rana coś mi padło na głowę i słucham muzyki klasycznej :szok: aż sama jestem w szoku hehhe ;)

Dziewczyny a jakie badania warto wykonać przed rozpoczęciem starań o zajście w ciążę? Czy jest jakiś profilaktyczny standrad? Pytam was bo lekarze dzisiaj to są tacy, że zbywają pacjenta pod byle pretekstem...

Witaj Gladiss :)

podejrzewam ze tsh prolaktyna. .. ale lekarze nie zlecają badań od razu. każdy wychodzi z założenia że do roku trzeba się starać tak po prostu. dopiero po roku szuka się przyczyny braku ciąży i wykonuje badania itp.

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

czesc dziewczynki:)
gladiss a ile sie staracie?

madzia tryzmama kciuki!!ten cykl jest twoj!:)

a ja mam strasznego lenia:/spac mi sie chce i ciagle wpierdzielam czekolade..tak za mna chodzi:/bede grubas straszny!!

reklama
Do góry