reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
bo to wygląda tak. idziesz na czczo pobierają ci krew. pijesz to. czekasz ileś tam i znowu pobierają ci krew..
nie wiem tylko czy dwa czy trzy razy. dawno to było[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie :) jestem nowa, chociaż trochę stara bo byłam tu na forum aktywna przy okazji starań i pierwszej ciąży. Syn urodził się 30.03.2015 czyli wlasnie skończył roczek. od jakiegoś czasu myślimy z mężem o drugim szkrabie a mniej więcej od 4miesięcy się staramy. O pierwszego staraliśmy się rok, ale wolałabym, aby udało się szybciej. Czy są tu mamy, które zaszły już w ciążę czy dopiero się starają jak ja? Mam nadzieje, że przyjmiecie mnie do swego grona :) Pozdrawiam, Kordosia :)

Kordosia są tu mamy i zaciazone i starajace się ale wszystkie zaczynalysmy z poziomu staraczek :) "stara gwardia" czyli kilka z nas przeszło tu z forum kafe o tym samym tytule. w międzyczasie dolaczaly dziewczyny cześć z nich została a cześć uciekła ;) jeśli masz ochotę to się rozgosc :)
ja o pierwszą ciąż się nie starałam po prostu zaszłam[emoji14]
aktualna jest wyczekiwana 1.5 roku :)

AniaH tabelka by się przydała hihi :*

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

Kordosia jak byś miała ochotę to kilkanaście/kilkadziesiąt postów wstecz możesz odnaleźć naszą tabelkę. AniaH ją zredagowala ładnie. jak ją znajdziesz to skopiuj i się dopisz do staraczek :)
przy okazji zobaczysz skuteczność wątku bo w dolnej części są ciężarówki :)

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Do góry